Golden Rose – Jolly Jewels (2 swatches)

Kort innlegg i dag! Blir mye frem og tilbake når man har bursdag.. Haha! Jeg er forresten hjemme igjen fra Danmark, og der hadde de utrolig mye mer forskjellig lakk enn hva vi har her i Norge! Jeg ble mest overrasket at de faktisk har displayer med Sally Hansen og Wet n wild! Ikke store utvalget, men fortsatt kult. Hvis dere vil ha et innlegg på hva jeg kjøpte, pluss noe mer jeg har fått i det siste må dere si i fra! 😀

I dag blir det jolly jewels! 😀

hmgr-030
116 – 3 lag
116 er en rød jellybase med sort og gullglitter. Den var lett å legge, men jeg måtte bruke 3 lag for å dekke til neglelinjen. Glitteret følger veldig fint med på børsten! 🙂

hmgr-049
117 – 2 lag
117 er en dupe til Deborah Lippmann – Cleopatra in new york! Lakken er utrolig vanskelig å ta bilde av, som dere kanskje ser på swatchen.. Lakken har hvertfall en jellysort base med 2 forskjellige gull glitter i seg. Hvis du ikke har pengene til Lippmann sin, ville jeg gått for denne! 🙂

 

Lakkene kan du kjøpe HER for 60 kr 🙂

Produktene er sendt for vurdering.

3 Comments

  1. Sigrid

    Jeg har også vært i Danmark! Jeg likte den røde best men begge var superfine!
    Jeg vil gjerne se hva annet du har kjøpt????????

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *