Giveaway! – Black Galaxy, Lilac Lace & gull studs

Da var det på tide med en giveaway, syns dere ikke? 😀
Har lyst til å feire litt med dere at jeg har bursdag idag!

Denne gangen har jeg funnet en sjelden skatt som flere av dere har siklet etter når jeg viste den på bloggen.
Jeg snakker selvfølgelig om Isadora – Black Galaxy! Merkelig nok fant jeg denne på en Lindex her i nærheten forrige uke, selvom den ble utsolgt rundt juletider.
Jeg har også lagt med litt ekstra, som Maxfactor – Lilac Lace, og noen runde gull studs.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av denne premien er å fortelle meg ditt beste tips innen neglelakk/neglepleie. Om det er påførings metoder, beste neglelakkfjerner eller «what not to do», spiller ingen rolle!
Gleder meg til å lese gjennom svarene deres!
Jeg trekker en vinner om en uke, 18 Juli. Lykke til! 🙂
give-003

PS: Husk å legge ved email!

93 Comments

 1. Mitt beste tips er:
  1. At du ikke trenger å være så nøye med å ta på lakken (gjør ikke noe om det kommer litt på neglebåndet) for da er det bare på ta Q-tips og dyppe det i neglelakkfjerner.. så ta det bort forsiktig.

  2. Hvis du ikke liker skinnende neglelakk er det bare og kjøpe matte top coat.. påføres etter neglelakken du ønsker å bruke er helt tørr, og ha matte top coat oppå der igjen 😉

  3. Hvis du ønsker litt kul variasjon (som meg ;P) så kan du kjøpe neglefolie fra Viva La Diva, og ha det på noen av neglene, mens en neglelakk med sterk farge, på noen av de andre neglene! det blir utrolig kult! 🙂

  Reply
 2. jeg filer neglene mine ganske ofte,det har vist å være bra siden neglene mine virker «tykkere» på en måte. De holder lengre og fliker ikke. Bruker også å smøre et lag med blank lakk på dem etter at jeg har filt dem, å de holder seg pene 🙂 Når det gjelder å lakke neilene bruker jeg an base coat, så tar jeg den lakken jeg vil med to strøk, for å å ta en top coat.Lakken holder kjempelenge uten å flasse av:)

  Reply
 3. Marit

  Gratulerer med dagen! 🙂

  Mitt beste tips er å bruke arganolje på neglebåndene! Kan brukes på hår, hud, negler osv, og den gjør neglene mine så utrolig mye sterkere og finere. Neglebåndene blir kjempemyke, elsker det.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Reply
 4. Janne Kari

  Beste neglelakk fjerner syns eg er depend sin:) når d kommer til påføringsmetoder så husk å alltid la lakken tørke godt før du påføre neste strøk, bruk gjerne en hårførner eller lignende om du har dårlig tid.. Viktig å ha toldmodighet å vere nøyaktig for å oppnå et godt resultat. Man kan ligge en baselakk underst for å styrke neglen, neglelakk også en topp lakk for glans og lang holdbarhet. 🙂

  Reply
 5. Kan vi danskere være med? Det håber jeg!! 🙂 Så må I selv bruge google til at oversætte hvis du/I ikke forstår hvad jeg skriver 😉

  Mit bedste råd:
  Jeg har revet en masse senge-linned (sengetøj) i små stykker på ca 7×7 cm og bruger det til at fjerne lak med. Vat suger en masse lakfjerner som vi slet ikke får glæde af, spild af lakfjerner!! Men de små stykker bomuldsstof virker meget bedre. Og man kan vel altid finde noget der er blevet gammelt og slidt, så istedet for at smide det ud, så riv det i stykker og brug det som klude 🙂 Det kan man da godt kalde gratis ikke?!
  Min absolut ynglingsfarve er lilla, og ynglingskombination er lilla/guld. Så denne give-away ville være helt fantastisk at vinde!!!

  Rigtig god sommer fra danmark (hvor det regner og regner og regner…)

  Reply
 6. Maiken

  Når du skal fjerne naglelaggen er det lurt å ikke tørke det av med en bomullpad, men ha neglelakkfjerner på paden, og deretter trykke den ned på neglen. Så bretter du paden irene fingeren. Hold den der i ca.15 og så kan du fjerne paden. Dette er en mye enklere metode synes jeg. Skader heller ikke like mye. Naglelakkfjerneren jeg synest er best er den lilla fra Isadora. Hilsen Maiken 🙂

  Reply
 7. Marthe Cecilie

  Mitt råd er kanskje ikke helt A4 men , for de fleste som følger en negleblogg, har sikkert negler, for å i det hele tatt ha noe å jobbe med/lakke på:)

  Men min neglelakk historie begynte ikke så langt tilbake… jeg var 27 år…. og hadde bitt negler hele livet…. aldri brukt neglelakk…. helt til jeg en natt såg en Nailpolish Haul video på Youtube, jeg ble så fasinert at jeg kjøpte meg 18 neglelakker fra en amerikansk nettside…. siden har jeg ikke bitt negler:)

  Så mitt beste råd er dersom du er en neglebiter,finn fin neglelakk som du ikke har lyst å bite bort, fordi den da ikke blir like pen å se på, for hver dag vokser neglene, å for hver gang du skifter lakk, får du finere og finere resultat, og best av alt, du biter ikke mer 🙂

  Bruk neglelakk 🙂 !!

  Reply
  1. Helt enig med ho her! Har bitt negler så lenge jeg kan huske, men når jeg har på fin neglelakk så vil jeg jo holde neglene fine! Kan ikke huske sist jeg beit eller rev en negl!! *flink*

   Reply
 8. Anne Lise H.

  Mitt beste tips må være Powerflex negleforsterker fra Depend! Jeg passer på å alltid ha på denne lakken og bruker den rett som det er som base coat for alle andre typer lakker. Powerflex gjør neglene fantastisk sterke, og jeg synes selv at både fargen blir finere (blankere negler og hvitere tupper) og at neglene vokser raskere. I tillegg synes jeg den har en utrolig god lukt (nesten som blåbær), hehe.. ;p

  alhavnvik@hotmail.com

  Og PS: GRATULERER MED DAGEN! 😉 <3

  Reply
 9. Alva

  Hei! Gratulerer masse med dagen 🙂
  1. Jeg filer neglene mine i stedenfor å klippe de.
  2. Jeg tar alltid blank lakk før jeg lakker de. Og alltid en god top coat over, når manikyren et ferdig.
  3.Hvis neglelakken kommer litt utenfor bruker jeg en tynn pensel og dypper den litt i neglelakkfjerneren og tar vekk det som f.eks kommer på neglbåndene og utafor.
  Jeg har mange flere tips men tenkte at 3 holdt! Ha en fantastisk dag videre <3

  Reply
 10. Gratulerer med dagen!

  Mitt beste tips som har hjulpet meg tror jeg må være å file neglene til «squares» eller «squovals». Etter at jeg gjorde det har ikke neglene mine brukket EN ENESTE GANG! Jeg leste et sted at hvis man har en fin C-kurve og ikke filer bort sidene på neglen så vil den være mye sterkere, og det har i alle fall stemt i mitt tilfelle!

  Ugh.. jeg skrev ferdig denne og var egentlig ganske fornøyd, men så kom jeg på at jeg hadde et enda bedre tips: Kjøp neglelakk på nett!

  Neglelakk i Norge er sinnsykt dyrt i forhold til mange andre steder, sammenligner du f.eks Seche Vite i Norge og på eBay så sparer du minst 100kr PER FLASKE, og da mener jeg inklusive frakt! Neglelakksamlingen min hadde ikke vært halvparten så stor om jeg ikke hadde handlet på nett, for da hadde hele lønningen gått med 🙂

  Reply
 11. Charlotte klepsvik

  Dypp hendene et par minutter i kokosnøtt olje som kan fåes kjøpt i thaibutikker så blir hender og negler så god som ny()

  Klem charlotte

  Reply
 12. Jeg bet negler og jobbet i parfymeri. Ikke akkurat repesentabel kan man si. Fikk lagt på akrylnegler, noe som hjalp skikkelig. Følte meg skikkelig flott)

  Nå legger jeg på litt av og til for å holde ved like.

  Reply
 13. Manjana

  Mitt beste tips er å bruke mange MUS Aquafix under hololakkane, dei blir så utruleg mykje lettare å legge pent då, så ein kan sleppe unna med eit lag mindre enn vanleg.
  Og om lakken er veldig gjennomsiktig og tynn, brukar eg supersandwichen: Nails inc A&E base coat +[ein eller annan farge som liknar holoen] kremlakk (treng ikkje dekke 100%) + MUS Aquafix + 1 lag av den holografiske lakken + OPI DS top coat. Dermed slepp ein unna med å bruke kun eit lag av dei dyrebare (og dyre) dråpane.

  Reply
 14. Benedikte

  1: beste måten å slutte å bite negler på, begyn med stilige negllakker. de vil du ikke spise opp!
  2: når du påfører negllakk, påfør i tynne lag istede for et tjukt lag. det blir mye penere 🙂
  3: skal du på ferie og ikke vil ta med alle negllakkene din. ta på en negllakk som passer til mange antrekk. bruk tid når du påfører, med base, flere lag negllakk også godt lag med top coat. gi god tid til å tørke, da holder negllakken seg lenge 🙂
  4: et tips som er det beste jeg har kommet borti er å bruke top coat til Seche Vite. den kan påføres rett etter siste lag med negllakk, tørker superfort og etterlater seg et nydelig resulat 🙂

  Reply
 15. Nina B

  Mitt beste tips er å skylle hendene i kaldt vann en stund etter at du har påført neglelakken. Da herdes den og sitter bedre 🙂

  Reply
 16. christine botten

  Mine tips er:
  1. Bruk ALLTID topcoat! dette gjør at lakken varer lengre og skinner mer! 😉
  2. Kjøp en liten og stiv børste, så hvis du ikke er verdensmester kan du jo bare ta det bort! 🙂 dypp børsten i neglelakkfjerner og ta bort det overflødige neglelakken, nå ser dine negler ut som om de kommer fra en proff! <3
  lykke til, og
  GRATTIZ MED DAGEN IDA, JEG ER SUUPER GLAD FOR AT DU LAGDE BLOGGEN!! VERDENS BESTE NEGLEBLOGG <3

  Reply
 17. Gratulerer så mye med dagen 🙂 Jeg har selv bursdag i morgen.
  Mitt beste negletips er å påføre neglelakk for å slutte å bite negler. Jeg klarte faktisk å slutte å bite negler! Jeg har bitt negler i maaange år og prøvd utrolig mange produkter mot det. Så det må være noe annerledes med neglelakkene nå siden man slutter å bite 😀

  Reply
 18. Aller først ønsker jeg dag en kjempe fin år og gratulerer så mye med dagen!

  Jeg har flere gode råd og kommer til å skrive opp allllle sammen her og det er nettopp får å vinne min kjæææreste black galaxy! alt for den 🙂

  1. anbefaler på det sterkeste å bruke hånd og negl krem så ofte du kan, gjerne ha den med i veska slik at du får brukt den når som helst, og det er fordi det gjør neglene mye mykere og neglene blir sterkere av det hvis du bruker en krem med vitaminer i da, anbefaler vaselin sin «hand and nail lotion» som du får kjøpt på dagligvare butikker og andre seder også sikkert.

  2. Før påføring av en neglelakk burde du vaske hendene dine med vann og såpe rene fra fett og annet smuss som setter seg på neglene og masse annet som også setter seg på neglene uten at du legger merke til det, det burde man gjøre fordi da varer neglelakken lengere. bruk også negelakks fjerner uansett om du har rester på neglen eller ikke, for det hjelper også med å fjerne fett og smuss 😉

  3. Neglelakks fjerner uten aceton er et must hvis du vil ha negler og neglebånd som ikke er uttørket, det ser ikke særlig fint ut og du kommer dermed ikke til å få like mange komplimanger som hvis du har fine negler som ikke er tørre! men det skjer da ikke en katastrofe hvis du bruker en neglelakks fjerner med aceton som for eksempel når du har på en glitter lakk, det er mye lettere å fjerne en sånn lakk med aceton enn uten.

  4. Husk også å bruke en god base coat (underlakk) slik at neglelakken ikke flasser av like fort som når du IKKE bruker det, neglelakken flasser mindre av da fordi base coaten «henger» seg fast på dine olje frie negl og når du da lakkerer neglene blir det bare en tykkere lag og neglakken varer lengere. Det hindrer også at neglene dine blir misfarget av neglelakken spesielt når det er mørke farger.

  5. vannbad for neglene er også veldig bra, ta litt lunkent vann og hell en olje type med duft kanskje mandelolje osv. dette gjør sånn at neglene «slapper av» og blir mykere i samme slengen. gjør det i ca 7-9 minutter.

  Her er en side som har gode tips:
  http://www.makeinstyle.no/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=26

  Til slutt ønsker jeg med selv lykke til for å vinne en gull verdt neglelakk!! .. eller kanskje jeg overdriver litt nå men jeg ønsker meg virkelig denne lakken som jeg dessverre ikke har fått tak i 🙂 ønsker også alle de andre lykke.

  Reply
 19. Linda

  Mitt beste tips er og alltid ha neglelakk på neglene for da vil man gjerne holde de fine. Jeg biter de hvis ikke jeg har lakk på. 🙂

  Reply
 20. 1. For å få neglene til å se lengre ut, lar man være og ta neglelakk helt ut til sidene. la det være en liiiiiten strek som ikke har neglelakk på seg på hver side av neglen

  2. når du skal ta på neglelakk bør du bruke neglelakkfjerner først, uansett om du har på neglelakk eller ikke. dette er fordi da sitter neglelakken bedre. neglelakkfjerneren gjør at du får av alt fettet.

  3. For å fi neglene til å se sunne, og fine ut bør man forsiktig skyve ned neglebåndet litt, og/ eller fjerne det lom allerede er løst. det finnes masse produkter som er ment for akkuratt dette.

  4. det kan være lurt og ta på hvit neglelakk som base før du tar på en annen farge. da får du mye bedre resultat!

  5. for å fjerne død hud bør man først bløte hendene, så bruke en scrub, og deretter bruke en god håndkrem. Håndkrem er såå viktig for neglene.

  6. husk tynne strøk når du påfører neglelakk. tar man for mye på kosten med en gang så blir det tjukt,glumpette, og tar lengre til før det tørker.

  7. smør vaselin rundt neglen før du tar på neglelakk, da slipper du søl, og evigheter med å rette opp feilene etterpå!

  8. negler er ikk bare til»pynt», men de gir oss også viktig info om helsen vår.

  bleke/hvite negler -tegn på anemi,feilernæring, hjerte, og lungesykdom, og hepatitt.

  gule negler- neglesopp, eller sykdom i lunger.

  blå negler -kroppen får ikke nok oksygen eller tegn på diabetes.

  osv… det er masse man kan lære bare av å se på sine egne negler.. =)

  dette var det jeg hadde. har brukt..vet ikke hvor mye tid og krefter på å prøve å få tak i black galaxy! det er jo lov å håpe ^^

  og gratulerer med dagen i går! 😀

  Reply
 21. Ingvild

  Gratulerer med dagen! =)

  Om man biter negler, bruk neglelakk, det gjorde eg og måtte ikkje ødelegge manikyren, så slutta å bite. Etter det blei eg heilt avhengig av neglelakk og er det fortsatt 😉

  Vil også tipse om neglelakkfjerneren til Depend, altså den Dip-In greia. Det er ein svamp inni ein boks, som ein berre dypper neglen nedi, og kjapt etterpå så er lakken borte! Digger den! Tipser og om neglelakkfjernerene til LA Colors, de som lukter godt.

  Reply
 22. Beate M B

  Mitt beste tips er mot sprøe negler. Bruk en god fuktighetskrem, og masser inn kremen hver kveld før leggetid. Dette hjelper mot tørre og sprø negler som fliser seg opp og knekker lett.

  Mvh Beate M B
  beate_myran(ætt)hotmail.com

  Reply
 23. Larine

  Hei
  Gratulerer med dagen som var.
  Mitt beste tips er og ta seg god tid.Vis du har for liten tid er det bedre å gjøre det senere vis ikke må du mest sannsynelig gjøre det flere ganger husk å være stolt av deg selv.
  Ha en fin dag videre. <3

  Reply
 24. Aldri bit negler eller putt fingen i munnen slik at det kommer spytt på neglene. Det er nemlig noe som kalles syre i spyttet som skader på neglene,og de blir mye «mykere» som gjør at de kan brekkes og bøyes mye enkelere,ikke bra. ( Tips jeg fikk av en dame jeg kjenner som har jobbet som neglefikser c;)

  Btw,gratulerer med vell overstått,håper tipset kan hjelpe om du/dere ikke visste det fra før av.

  ?

  Reply
 25. Thea

  Først: Gratulerer så mye med dagen i går 😀 Håper du hadde en fin fin dag 🙂

  Mitt tips er å vente med bruke fingrene til neglelakken har tørket. Den tabben har jeg gjort alt for mange ganger. Tenkt at «nei, nå er den vel tørr», også ender det opp med at jeg tar av alt og begynner på nytt. Sikkert ikke bare meg som gjør det 🙂

  theakristinefinstad@gmail.com 🙂

  Reply
 26. Elisabeth

  Mine beste tips er:
  – Alltid bruk base coat! Og aller helst en som gjør neglene dine sterkere. Base coat er kjempe viktig, for det beskytter neglene. bruker man neglelakk for mye får ikke neglene puste å de blir myke og knekker lett og får ofte en gulaktig farge for neglelakken misfarger dem. Bruker man base coat som gir sterkere negler unngår man at de blir tynne og svake og man beskjytter neglene mot misfarging fra neglelakken. Base coat gjør også at neglene ser jevne og glatte ut og det ser penere ut når du tar på selve neglelakken. Og det gjøre at neglelakken varer lengre og ser penere ut lengre. Også smart å bruke top coat. Det beskytter neglelakken (der hvor base coat beskytter selve neglen) og gjøre at den ser penere ut lengre.

  – ikke la neglebåndet komme for høyt, så dytt det FORSIKTIG ned. En grei regel er at det ikke skal dekke det hvite nederst på neglen fullstendig (at man alltid skal se litt av det hvite).

  – Ikke rist neglelakk flasken. Da dannes det luftbobler inni den, og det kan gjøre at lakken lettere flasser av når du lakker neglene dine.

  – Hvis du har lett for å bite negler eller at de knekker lett så er det lurt på ha på et tynt lag med gjennomsiktig neglelakk. Jeg bruker da enten kun base coat eller base coat med top coat oppå. Det gjør neglene sterkere og da brekker de ikke så lett.

  Reply
 27. Hilde

  mitt beste tips må være: ta på farger, mønster og ulike design som gjør deg glad. etter at jeg blei bitt av denne neglelakkbasillen blir jeg alltid glad og fascinert av å se ned på hendene mine.
  neglelakk gjør en glad, og bruker en en god base, og topcoat varer den også lenge!!:)

  Neglelakk skal og er gøy:)
  (og det er også gøy å handle neglelakk på nettet for det er syyykt mye billigere enn i butikker i norge:))

  gratulerer så masse med dagen!!:) bloggen din er super!:)

  Reply
 28. Super giveaway for en neglelakkavhengig som meg.:) Mine beste tips er:
  1. Bruk en glassfiber neglefil. Den er skånsom mot neglene og hindrer at de fliser seg. Den varer også i månedsvis, om ikke åresvis!

  2. Brukt alltid under-og overlakk for beskyttelse av neglen og for en mer langvarig lakk.

  3. Men husk å ta pauser fra neglelakk slik at neglene får puste litt innimellom.

  4. Selv bruker jeg Almond Nail&Cuticle oil fra TBS når jeg ser behov for det, og alltid en god og fet håndkrem om natten.

  5. En god negeforsterker kan være redningen om du har tynne negler som ofte knekker. Det finnes mange gode, og selv bruker jeg både MicroCell og Nail Envy fra Opi.

  Har lest mange gode tips fra leserne dine. Lykke til alle sammen!

  Reply
 29. Nora

  Mitt beste tips er å ha det gløymde neglelakk og pynt. Piff opp et kjedelig antrekk med knasje negler med noe pynt kanskje? Pluss at det er veldig lurt å bruke en god base coat så du slipper misfargning og en god top coat så neglelakken holder lengre. Og helt til slutt les noen fantastiske neglelakk-blogger (som denne) til inspirasjon???????????? Det var mine beste tips????

  Reply
 30. elise s valen

  jeg er med 😀
  Mitt tips er å alltid bruke neglebåndskrem etter en har brukt neglelakkfjerner. Da blir ikke neglebåndene tørre , og de sprekker ikke opp.

  Reply
 31. Monica Karin

  ????????
  Mitt råd er og bruke Hand and Nail fra Vaseline intensive care.
  ( \_/ ) Den gjør hendene mye og gjør slik at neglene ikke fliser seg.
  (=’.’=) Har man tynne negler så er Hand and nail ett kjempe bra og billig
  («)_(«) produkt og bruke…..
  Kanskje ikke noe nytt råd men det er det jeg bruker for å holde mine negler pene.

  Ha en kjempe fin sommer videre…
  Sommer hilsen fra Monica Karin – canim_monica@hotmail.com

  Reply
 32. Marthe

  Hei!
  Det beste tipse jeg kan komme med er:
  1.klipp neglene fine, slik du vil ha dem.
  2. Fil neglene.
  3. Vask hendene.
  4. Ta på neglakk på den ene hånden.
  5. La det tørke.
  6. Ta neglelakk på neste hånd.
  7. La det tørke
  (ikke smart og ta begge på en gang, da kan det bli litt feil og søl :D)
  8. Vil du ha det bort, bruk neglelakkfjerner, bruk helst bommulspads.
  (etter og ha tatt bort lakken, vil det ofte bli litt tørt på huden rund neglene, bruk håndkrem :D)

  Tipsene er fra Marthe
  Email: Marthe.1999@live.no

  Reply
 33. stine

  Bruk negelakkfjerner med olje! En slik fjerner er ikke så hard mot huden som vanlige negelakkfjernere er. Mine neglebånd var sprukne og tørre etter å ha brukt mye negelakkfjerner da jeg liker å skifte negelakk ofte, men etter at jeg begynte med en negelakkfjerner (pads med oljefjerne på) er neglebåndene fine!:)

  Reply
 34. Anne Marie

  Gratulerer med lappen og dagen:-)
  Her er mine tips:
  For å lage perfekte halfmoons eller french tips, bruk runde plaster! Kjøp de billigste, eller kanskje du har noen i skapet? De er ofte i sånne multipakker, men når har du egentlig behov for runde plastre? 😛 Legg basefarge først og plasser plasteret når lakken har tørket og legg en annen farge over. Pass på å ikke legge for mye lakk på selve plasteret da det jo er hull i dem. Du får brukt hvert plaster minst fire ganger i og med de er runde. I forhold til de dyre french-stripsene som bare kan brukes en gang hver. Husk å legg plasteret på huden et par ganger først for å fjerne litt av limet så det ikke ødelegger baselakken.

  På lange negler er det lurt å legge litt lakk på selve tuppen av neglene. Når du har lagt lakken tar du kosten 90 grader mot tuppen av neglen og beveger den fra den ene til den andre siden. Kosten trengs ikke å dyppes i lakken først, bare bruk det som er på den. Gjør det samme med top coat. Neglelakken sitter lenger, jeg lover:-)

  Sjekker innom bloggen din daglig, veldig bra blogg!

  anne_marie1981@hotmail.com

  Reply
 35. Insouciant

  Mitt tips er å ha litt eddik på en bomullspad og dra det over hver negl før du skyller i rent vann og så la det lufttørke før du påfører base/lakk/topplakk. Eddiken fjerner nemlig det som måtte finnes av fett/såperester etc på neglen, og dermed vil lakken sitte mye lenger :-).

  Reply
 36. Eline

  Aldri ta ett nytt strøk med neglelakk på, før det første er tørket. Da tørker neglene KJEMPESENT!!!! Det er også viktigt å bruke basecoat og topcoat!

  Reply
 37. Marianne Jeanette

  Neglelakk er en utrolig fin ting å ha med seg! Det kan brukes til mye.
  1. Hvis strømpebuksen din ryker på fest, så tar du litt blank neglelakk på der den har revnet opp. Og dermed forhindrer du at den ryker enda mer.

  2. Du kan også bruke neglelakk til å ha over «diamantene» på vesker og lignende, for da holder de bedre og detter ikke så fort av.

  3. Om du har nikkelallergi, så kan du ta neglelakk over knapper, spenner, smykker og lignende. Da gjør det ingenting om noe inneholder nikkel. Har gjort det mye.

  4. Jeg har brukt neglelakk som lim hvis jeg må lime sammen noe papir og mangler lim.

  Kommer ikke på noe mer. Ikke foreløbig 🙂

  Reply
 38. Et tips om du vil ha perfekte half moons er å bruke fransk manikyr tape! Legg først basefargen din, altså fargen på moon’ en din, så legg tapen etter hvor store moons du vil ha og legg en annen farge oppover neglen. Dra forsiktig tapen av og du har en helt perfekt half moon!

  Reply
 39. Det er smart å file neglene istedenfor å klippe dem, fordi da får de en mye penere/bedre form!
  Også er det veldig viktig med underlakk før man tar på neglelakk, hvis ikke blir neglene veldig fort missfarget..

  Reply
 40. Nora

  dette tipset er vell mest for tånegler ´, men kan også brukes på neglene på fingrene:

  ikke ta helt ut i kantene, da blir neglen seende smalere ut og man slipper å søle utenfor.. inger studerer tåneglene dine og de blir seeende mye penere ut, hvertfall for oss som har klompete negler..

  Reply
 41. Anniken-Chatrine Sagen

  mange gode tips og råd som har dukka opp her… jeg skal ta med meg å kjøpe lakk fra nettet, tydelig at jeg har sløst bort penger, spesielt etter at jeg kom over «watermarbelling» (søk det opp på youtube) en festlig og -med litt øvelse enkel måte å lage mønster på neglene, det er superkult!! og du får alltid en ny variant…
  så mitt råd -lek litt med watermarbelling, du vil alltid imponere noen med neglkunsten din da. 🙂

  Reply
 42. Christine

  Å ikke bite negler, og ikke å skrape av neglelakken er første bud om man vil ha fine negler. Å bruke forsterker, alltid file osv. er også viktig, men om neglene er skadet fra biting kommer man ikke så veldig langt.

  Reply
 43. Om man har lakker som ofte «blør» og fester lokket fast, slik at det blir umulig å åpne, kan man holde lakken under varmt vann en liten stund og bruke nøtteknekker for å åpne. fjern så all lakk rundt åpningen og smør et tynt lag vaselin på de nedeste rillene. Lakken får ikke feste og kan heller ikke tørke når det er vaselin det.

  Kan også bruke vaselin på negl art penner, som har en liten kanyl som lakken kommer ut av. Når du har brukt den, legg på litt vaselin, så tetter den seg ikke igjen.

  Reply
 44. Eline

  Bruk en god basecoat og topcoat, ikke bit! og for at det skal tørke fortere uten å bruke en topcoat som forkorter ventetiden, dypp fingrene i kaldt vann.

  Reply
 45. Ingrid

  mitt beste neglelakk tips: du tar bare neglelakk i midten på neglen, ikke helt inne med huden. for da ser fingrene tynnere ut. håper jeg vinner <3

  Reply
 46. Edith

  Mitt beste tips er dip-in neglelakkfjerner fra Depend. Den hadde jeg aldri klart meg uten! Ikke noe søl, den gjør det den skal og gjør en god jobb attpåtil!

  Reply
 47. Mitt bästa tips är att använda nagelolja samt att göra en handinpackning innan man går och lägger sig. Produkter jag använder är Scratch – Nail Food och Mary Kay Satin Hands – Hand Softener. Sedan har jag gått från att använda Depends blå remover till Depends gröna remover. Den blå torkar ut mina naglar och gör att de flisar sig och går av. Har man problem med det så kan det vara bra att testa en annan remover några månader.

  mynailmania@gmail.com

  Reply
 48. Kristin A

  1. Aldri bruk metallfil, alltid bruk neglfil som er av et annet stoff.
  2. Å heller investere i ordentlige lakker med god kvalitet som f.eks Chanel, Deborah Lippman, Isadora istedet for å ha tusen lakker fra Depend og andre billigmerker. De lakkene som koster litt mer er ofte i bedre kvalitet og holder mye lenger.
  3. Bruk ALLTID topcoat. Lakken holder mye, mye lenger og jeg synes den blir finere når den skinner ordentlig.
  4. Bruke en krem som forsterker neglbåndene og neglene i seg selv.
  5. Kjøpe q-tips på Glitter som er formet spiss på den ene siden og flat på den andre siden. De er geniale til å fjerne overflødig negllakk med 😀 kan også brukes til å fjerne overflødig sminke.

  Kristin.

  Reply
 49. Delia

  1. etter du har klipt neglene bruk først en fil i glass for å rette ut.
  2. er du usikker på en farge, så prøv den på tåen din først!
  3. om du har en metall farge er det veldig fint med en stripe lyserosa over.
  4. om du ikke har på neglelakk burde du ta på en negleolje eller en base coat.

  Reply
 50. Veronica

  Mine beste tips er:
  1. Hvis du har noen gamle håndklær liggende som det ikke er så farlig med, kan du klippe dem opp i små firkanter på ca 4×4 cm. Disse er perfekte til å fjerne neglelakk med! Spesielt glitterneglelakk er mye lettere å få av med håndkle-biter enn teite bomullspad’s som bare detter fra hverandre etter en negl.

  2. Aldri rist neglelakkflaskene. De skal rulles forsiktig mellom hendene i noen sekunder, da blandes det ordentlig og varmes litt opp isteden for at det blir bobler i lakken som kan ødelegge hele manikyren din.

  3. Om noen av neglelakkene dine har blitt seige og tykke, og aldri tørker når du tar den på neglene, da kan det være lurt å investere i en liten flaske med neglelakk-tynner fra Poshé. Du tar et par dråper oppu neglelakken, blander det godt ved å rulle den mellom hendene, og vips! Er den god som ny! Denne gjør også at lakkene tørker ekstra fort.

  Mvh. Veronica!:)

  Reply
 51. Yngad1206

  Heei:) Først og fremt ville jeg bare si at du er den aller beste bloggeren jeg vet om!!!:D:D
  Her er noen av mine beste negletips:

  1. Bruk alltid basecoat og topcoat!!! Basecoat hjelper jo å beskytte dine naturlige negler og topcoat får neglelakken din til å sitte lenger. Selv om noen syntes det blir for mange lag og alt for tykt, syns jeg at dette er noe av det ALLER viktigste man burde ha av lakker. Eksempler på gode basecoater og topcoater:
  Basecoat: Dior, Isadora (som jeg hvertfall synes er ganske bra) ,osv..
  Topcoat: Isadora, Seche Vite, osv..

  2. 4 step neglefil er et must!! Fint å bruke før man påfører lakken eller hvis du ikke skal ha neglelakk på, men vil ha pene og naturlige negler. Man får mye mykere, sterkere og mer skinnende negler. Og neglelakken sitter mye bedre.
  Jeg er veldig glad i den fra H&M:)
  How to: Du bare følger instuksene.
  Trinn 1. Even out
  Trinn 2. Smooth
  Trinn 3. Buff
  Trinn 4. Shine

  3. Hvis du biter negler er det lurt å gå med blank neglelakk så ofte som mulig, slik at det smaker vondt og du slutter å bite. Man kan jo også få kjøpt sånne ting på apoteket som man smører på og det smaker vondt, men jeg syntes kanskje at dette er enklest. Eller så kan du lage fine negledesign på neglene dine eller en fin lakk som gjør at du ikke ha lyst til å ødelegge dette, og du biter ikke.

  4. Det er lurt å smøre neglebåndene og ta vare på de. De er jo en stor del av prosessen får å få fine negler og manikyrer.

  5. Noe jeg vil anbefale er å bruke lakker som PASSER deg og omgivelsene rundt deg. For eksempel om du har blå øyne er det veldig fint å ha lakker i en fin blånyanse. Eller farger som passer klær du går med. Det er også alltid viktigt å tenke på årstiden.

  Jeg vet at dette er mye mange har hørt om før, men dette er noen av tipsene jeg syntes er viktigst:) Håper du likte dette:)

  Mvh. meg:):):)

  Reply
 52. Anine

  Når jeg skal lage rette streker, så bruker jeg tape.. men hvis jeg har hatt flere lag under da, så pleier tapen å dra med seg neglelakke.
  Så det jeg pleier å gjøre da, er å ta litt leppomade over hele nelgen, legge på tapen, tørke vekk leppomaden der jeg skal ta på neglelakk, and you’re good to go! 🙂 Når du tar vekk tapen da, så henger ikke nelgelakken ingen etter!
  Håper dette var ett godt tips<3

  Reply
 53. Zorrine

  Mine beste tips er føre-var-tips:
  – Bruk alltid hansker når du arbeider i hagen.
  – Skrap neglene over en såpe før du skal arbeide med noe som setter farge.
  – Følg mange neglelakkblogger, så får du mange tips.
  – Antibitlakk er super for neglebitere.
  – Kjøp neglelakktynner. Med noen dråper tynner blir selv eldgammel neglelakk som ny.
  – En dråpe blekk i et glass blank eller hvit neglelakk gir en spennende effekt, spesielt før fargen har gjevnet seg helt ut. Har ikke forsøkt med konditorfarge ennå, men det skal prøves.

  Reply
 54. Camilla TW

  Mit bedste negle tip er: tape kanterne ved neglen ind, så undgår du for det meste at skulle bruge negle remover.
  Dernest bruger jeg Essie top coat på ALT, den er FANTASTISK og giver et rigtig flot finish 😉

  Reply
 55. Kristine

  Mitt tips innenfor neglelakkpleie er at man bør finne ut hvilke type negler man har, å bruke deretter basecoat og produkter som er tilpasset sine negler. Også er negleolje og Lemony Flutter fra Lush super å bruke på neglebåndene for å holde de pene og velstelte, og ikke minst for å hindre at de blir tørre og sprekker! 😀

  Reply
 56. Monica Elisabeth

  Mitt beste tips er å ha litt vaselin på de nail art børstene man bruker, da blir de ikke så fort ødelagt og det er lettere å få et fint resultat og det er mye lettere å få av lakken fra børsten 🙂
  Et annet tips er for de som er neglebitere, det er og lakke neglene i en farge man elsker så ha på rhinestones på tippen av neglen 🙂 Da er det lettere å la være og bite 🙂

  Reply
 57. Katrine Brunvoll

  Mitt morsomme tips er:

  Legg et lag med en farget neglelakk, bruk vanlig tape til å lage et mønster, og legg på et lag med en annen farge oppå ! Enkelt og morsomt 😀

  Katrine

  Reply
 58. mitt beste tips er:
  det er ikke så nøye om man kommer litt utenfor under påføringen, tar man hendene under varmt/lunket vann og holder de der en liten stund, så er det bare å «dytte» det forsiktig av med neglene eller en klut. Av erfaring så syns jeg det funker best i dusjen, og jeg gjør alltid dette 🙂

  Reply
 59. Har kanskje ikke akkurat et tips om påføring av neglelakk eller fjerning men heller et om blogging.. Jeg er selv kanskje ikke superflink til det men som jeg har fått med meg på blogger så er det et veldig bra tips og blogge om noe du vet folk vil svare på, altså noe du vet folk vil føle at de vil ha noe og si i:)

  Reply
 60. Sunniva

  Jeg elsker neglelakker, har alltid neglene farget, hehe. Mitt tips er å legge en basecoat først, fordi på den måten så blir det ingen misfarge på neglene etterpå, og jeg har merket at den sitter bedre. Etter det så er det å legge lakken fint over neglene, også en topcoat over. For at lakken skal være er det lurt å legge topcoat noen dager senere også, det beskytter lakken, og får den til å vare enda lengre.
  Mitt andre tips er å være kreativ, ikke alle neglene behøver å ha den samme fargen, og det jeg også har gjort er å farge tuppene med en annen farge. Det får et ganske kult resultat. Eller bare å sette noen polka dots med hjelp av en tannpirke fungerer også ganske bra.
  Håper virkelig jeg vinner, svart og lilla er mine favoritt farger =)
  marthasunniva@hotmail.com

  Reply
 61. Jeg har flere tips:)

  1. Bruk tid på neglene dine, bruker du mye neglelakk krever de enda mer stell. Jeg har kjøpt en negleolje fra OPI som jeg har liggende i veska, som jeg bruker hver gang jeg har litt tid til overs

  2. Basecoat er undervurdert. Det beskytter neglene dine, og ved valg av riktig vil neglelakken også sitte bedre. Avslutt med en topcoat for endre mer langvarig lakk.

  3. Noen her sier at det ikke gjør noe om man søler litt, og bruker man lite neglelakk er det i for seg greit. Bruker du det derimot ofte er det dumt å søle og fjerne igjen med neglelakkfjerner, rett og slett fordi det ikke er bra for verken hender eller negler. Jeg bruker alltid aceton-fri neglelakkfjerner, og skal jeg fjerne eventuelt søl bruker jeg en liten pensel jeg dypper i neglelakkfjerner. Da har du mye bedre kontroll enn med en q-tips!

  4. Bruker du glitterneglelakk sitter disse ofte mye bedre enn vanlige lakker, da blir det fort vanskelig å fjerne den. Finn litt aluminiums folie, så du har nok til å pakke inn alle ti negler, så soaker du en bomullsdott med neglelakkfjerner. Mange anbefaler med aceton fordi det fjerner det lettere, men jeg syntes aceton-fri funker like bra. Så legger du den våte dotten på neglen og pakker den godt inn. Vent noen minutter, og du kan fjerne lakken lett!

  Reply
 62. Samira

  Hei 🙂
  Her er mine beste tips:
  Jeg klipper neonens mine å filer dem til de plir fine å myke, så tar jeg argan olje på neglebånden og det gjör neilene mine utrolig sterkere å finnars. Når jeg fjerner neilaken synes jeg Depend neilakfjerner er best, den jeg bruker er Dip-in remover.
  Når du kommer til påföringsmetoden, så husk la lakken törne först för neste strök. Vis du har dårlig tid kan du bruke hårföner eller lignede. Viktig å ha talmodihet å väre nöjaktig for å oppnå eT god resultat:) man kan ligge en baselakk underst for å styrke negglene dine, negelakk også en topp lakk for glans og Lang holdbarhet. Hvis negelakken kommer litt utenfor bruker jeg en tynn pensel som jeg dypper litt i negelakfjerner og tar det som f.eks på negelakbånden og utstod.
  Har flere tips her er boen få.
  Ps jeg har aldrig vertikal glad i negelakk men begynts å se på bloggendin så nå liket jeg det. Super blogg du har og du er sykt flink. Tank for idens dine.
  Lykke til alle.
  Hilsen Samira

  Reply
 63. Husk å alltid bruke basecoat for å ikke få misfarging på neglene. Dette skjer som oftest når man bruker mørke lakker, men bruk basecoat uansett for å beskytte neglene dine 🙂

  Reply
  1. Bruk også topcoat for at designet/lakken skal vare lenger uten at den chipper. Husk å «pakk inn» tuppene når du lakker for da er det mindre sjanse for chipping på tuppen 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *