Spoiled – I only eat salads (swatch)

I det siste har jeg gått rundt å gruet meg noe fælt. Idag hadde jeg nemmelig oppkjøring med bil! Æhh, magen vrei seg rundt og var helt i hundre når jeg møtte sensoren. Har hatt en liten følelse om at det ikke kom til å gå min vei, men det gjorde det! Hihi, jeg er så glad! Lappen er min, så nå blir det mye bilkjøring fremover med min litt sære gule polo. Så om dere ikke ser så mye til meg her inne denne helgen, er det nok fordi jeg er ute å kjører!

Så idag må jeg vise dere en litt sprudlene farge fra USA!
Dette er en ganske så knæsj grønnfarge, akkurat sånn jeg liker dem!
Litt vanskelig å legge denne lakken, men dekker fint på 2 lag.

spoiledhm-016
2 lag

spoiledhm-011

# Hva syns du om lakken?

Veldig gøy å se så mange som har meldt seg på giveawayen min! Dere har jo kjempe mange gode tips! 🙂
Om du ikke har meldt deg på enda; DO IT!
Link HER!

4 Comments

 1. Gratulerer med lappen, kjære deg! Så gøy! Jeg var supernervøs jeg også, husker jeg. Men nå er det nesten som om jeg alltid har hatt lappen og det å kjøre bil er det enkleste i verden.:) Kos deg med den gule Polo’en din!

  Reply
  1. Ida Malene Author

   En swatch er et fotografi av hvordan en lakk ser ut på neglene 🙂
   Navnet på neglelakken står gjerne under lakken, på korken eller på siden av lakken 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *