GOSH – Frosted sand look (3 swatches)

I dag har jeg noen fine teksturlakker i pastell til dere fra GOSH! Forbered dere på bildespam! 😀
frosted

For å se swatchene, trykk på “read more” :)

goshfrosted-007
Frosted soft green (09) – 2 lag
Første lakk ut er denne pastellgrønne lakken som inneholder sølvshimmer og irredescent hex glitter. Glitteret bytter mellom gult, grønt og blått! Det er ikke så mye av glitteret som blir med på neglen, men det synes! Lett å legge, og dekker på 2 lag.

goshfrosted-005
Dagslys.

goshfrosted-018
Dagslys.

 

 

goshfrosted-025
Frosted soft blue (08) – 2 lag
Neste er denne pastellblå lakken! Denne inneholder også sølvshimmer og irredescent glitter. Glitteret bytter mellom blått og lilla. Denne inneholder enda mindre glitter enn den den grønne, så det er mye mindre synlig på neglene. Den er like lett å jobbe med som den grønne, og dekker også på 2 lag.

goshfrosted-020
Dagslys.

goshfrosted-030
Dagslys.

 

 

goshfrosted-038
Frosted soft coral (07) – 2 lag
Til slutt er det denne pastellrosa lakken som inneholder sølvshimmer og irredescent glitter som de andre. Glitteret bytter mellom rosa, gult, grønt og blått. (Se på flasken!) Denne inneholder mye mer glitter enn de andre, noe som gjør den litt vanskeligere å jobbe med. Den er ikke umulig å jobbe med, men blir litt mer chunky enn de andre. Denne dekker også på 2 lag!

goshfrosted-032
Dagslys.

goshfrosted-044
Dagslys.

Disse lakkene kjøpte jeg på danskeferja, og har ikke sett akkurat disse pastellakkene i butikker. Om noen har sett dem i butikk, skrik ut!

# Hvilken lakk likte du best?

3 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *