Maybelline bleached neons (3 swatches)

I dag har jeg noen swatches til dere av noen lakker som er veldig nye på det norske markedet, nemmelig Maybelline sine bleached neons! 😀 Jeg har holdt utkikk etter disse helt siden de kom ut i USA for en stund siden, for de så jo så kule ut! Det jeg syns er litt dumt er at Maybelline her i Skandinavia kun har tatt inn 4 av de 7 lakkene.. Jaja, jeg fikk hvertfall sikret meg de 3 av de 4 lakkene som er ute i butikkene!
neons444

For å se swatchene, trykk på «continue reading» 🙂

neonsglow-005
Chic chartreuse – 2 lag
Førstemann ut er denne bleke limegrønne lakken. Den dekker fint på 2 lag, og er overraskende lett å jobbe med!

neonsglow-011

 

 

neonsglow-015
Sun flare – 2 lag
Neste er denne bleke ferskenfargede lakken. Huden min er veldig lys, så jeg kler ikke så godt ferskenfargede lakker, så denne passer nok aller best til dere som har litt mer solbrun hud! Denne har jeg også brukt to lag med, men innser jeg godt kunne brukt 3 lag. Litt mer krevende siden den er litt tynnere i konsistensen, men absolutt ikke vanskelig å jobbe med.

neonsglow-018

neonsglow-025
Dagslys
Her kommer kanskje «neon» effekten litt bedre frem. Det er lettere å se hvor sterk den opptrer!

 

 

neonsglow-028
Coral heat – 2 lag
Til slutt har jeg denne korallrosa lakken. Det var vanskelig å få den fargekorrekt på lampelys bildene, men den ser litt mer korrekt ut på det siste dagslys bildet! Her har jeg også brukt 2 lag, fortsatt lett å jobbe med.

neonsglow-035

neonsglow-041
Dagslys
Her kommer også fargen bedre frem, og hvor sterk «neon» effekten er.

Jeg ville ikke sagt disse lakkene er superneon, for det er de ikke, noe som også ligger til navnet på kolleksjonen. Men de er fortsatt ganske sterke i dagslys, og de lyser ganske godt opp! Formulaen var veldig god på disse, selvom den ferskenfargede var litt mer krevende enn de andre, og kunne godt hatt 3 lag.

Lakkene kan du kjøpe hos H&M for 49 kr pr stk (tilbudspris på H&M er 39 kr pr stk!).

# Hvilke lakker likte du best?
# Har du noen av disse lakkene?

3 Comments

  1. Tone

    Jeg elsker den korallfargede! Og egentlig fersken også (og lime da), men jeg kler heller ikke den type farger så godt – så jeg går for korall!

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *