H&M – Lollipop lullaby, chill out, did I tell you? – ny børste!

Det er kanskje noen av dere som vet at H&M er et av favoritt merkene mine? Vel, nå har jeg god grunn til å elske dem litt mer. For gjett hva, de har endelig kommet med en flat børste og «nytt» design på flasken! Flasken er den samme, men korken er en avrundet firkant. Jeg syns denne ligger mye bedre i hånden enn den gamle! Det har ikke kommet så mange av disse i butikken enda, men jeg er sikker på at de kommer til å bytte ut alle de gamle flaskene også med disse nye, siden de har flat børste.
Samme gamle pris har de også! 🙂

hmgr-096
Lollipop lullaby – 2 lag
Dette er en lys pastell lavendellakk som har en tendens til å se litt mer blå ut. Latterlig lett å legge, og man trenger bare to lag.

hmgr-112
Chill out – 2 lag
Chill out er en blanding mellom grumsetelys grønn og grumsetelys turkis. Den minner meg faktisk litt om OPI – Stranger tides! Veldig fin creme konsistens på denne, og lett å legge!

hmgr-120
Did I tell you? – 1 lag over chill out
Den siste er en helt vanlig blå glitterlakk i en klar base. Det er to forskjellige størrelser på glitteret!

 

Til slutt tenkte jeg det kunne være greit med et bilde av hvordan børsten ser ut! Den er litt smalere enn Essie børsten, men er avrundet på samme måte. Jeg tror faktisk jeg liker H&M sin børste bittelitt mer..
hmgr-101

12 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *