OPI – Stranger tides (swatch + pynt)

Heldig som jeg var i dag, begynte ikke skolen før klokka 10! En time før jeg skulle dra, poppet det opp en mail fra Linda Johansen som hadde sendt meg en pakke! Jeg hentet pakken, og det var det 7 nye høst lakker og en neglebånds olje. Jeg hadde alle lakkene fremme på pulten hele skoledagen siden de var så fine! Ble så ivrig når jeg kom hjem, så jeg måtte swatche dem med en gang; selvom det innebar at jeg måtte ta av meg denne en dags lange manikyren. Det skjer veldig sjeldent at jeg fjerner en manikyr etter bare en dag!

Lakken jeg hadde på var Stranger tides som er en lakk jeg fikk byttet til meg fra Wenche på neglelakkforumet! Jeg har lenge hatt lyst på lakken, men har ikke giddet å bestille den av en eller annen grunn.. Den er sinnsykt fin, selvom den er så plain som den er! En nydelig grumsete mintgrønn farge som dekker på 2 lag. Ikke noe å klage over på denne lakken, den er stunning!
Jeg pyntet med en perle og flere bullions, siden jeg syns det passet til fargen. Kult, eller hva?
lindajohansen-005
2 lag

# Hva syns du om lakken?

Swatches av de nye Linda Johansen lakkene kommer på bloggen i morra! 😀

7 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *