Linda Johansen høst 2012 (swatches)

Woo, dette er innlegg nummer 200 på det nye domenet! 😀

Som jeg sa i går, så fikk jeg tilsendt de nye høstlakkene fra Linda Johansen! I samlingen fulgte det også med en neglebåndsolje som jeg har spart til slutt i innlegget 🙂
Her er hvordan lakkene ser ut!
lindajohansen-018

Trykk på continue reading for swatches 🙂

Uten noe mer snikk-snakk, skal vi se nærmere på swatchene? 😀

lindajohansen-030
French white – 3 lag
French white er en helt basic hvit lakk. Jeg tenkte at denne kom til å være helt dekkende på ett lag, siden navnet tyder på at den skal brukes til fransk manikyr. Denne hadde en litt jelly lignende konsistens, så jeg fikk den ikke til å dekke fint på ett lag. Om du bare skal bruke den på tuppene som man gjør med fransk manikyr, så blir det seende veldig naturlig ut. Det liker jeg! Ikke noen harde linjer, for den på en måte flyter så pent? Haha, det hørtes bare dumt ut.. Den ser hvertfall veldig naturlig ut på neglene!
Neglelakkmani har vært litt flinkere enn meg, og har laget en fransk manikyr med den. Se innlegget HER!

lindajohansen-063
Moon goddess – 2 lag
Moon goddess er en champagne farget lakk med gull glitter i. Jeg har sagt tidligere at jeg ikke er spessielt glad i slike frost lakker med glitter i, for det syns jeg kræsjer litt. Lakken er vanskelig å legge uten at den streker, og glitteret gjør den ruglete. Hmm.. Tror denne hadde vært penere om det ikke hadde vært en frost lakk, og uten glitteret. Selve fargen på lakken syns jeg er veldig fin og elegant!

lindajohansen-034
Pumpkin pie – 2 lag
Dette er en liten godbit jeg har sett hos både Neglelakkmani og Vakkerlakk! Denne har jeg gledet meg veldig til å prøve! Pumpkin pie er en ny og forberedet versjon av den gamle pumkin pie som inneholdt shimmer. Den nye versjonen som jeg fikk, er en herlig jelly som blir super squishy på neglene! Oh, how I love my jellys <3 Fargen er veldig sterk, og kan se litt «oransje rusten» ut i forskjellig lys. Har veldig lyst til å prøve på å lage en jelly-sandwich med denne lakken!

lindajohansen-035
Strawberry puff – 2 lag
Så, over til en av mine store favoritter i denne kolleksjonen! Jeg har aldri vært spessielt glad i enten rosa eller røde lakker, men denne er et STORT unntak! Vil si denne er en liten blanding av både rødt og rosa, men sammen blir det er farge jeg aldri har sett på lakker før. En nydelig gammelrosa som er ganske «grumsete» og dus.. Åhh, perfekt! Denne kommer jeg til å bruke når høsten er på vei hvertfall!
Noe som gjorde meg enda mer glad, var at denne kan trygt brukes som en onecoater! Linda Johansen, du imponerer stadig 😀 Jeg brukte to lag på bildet siden jeg så en liten bald spot jeg var litt uheldig med..

lindajohansen-045-2
Purple pepper – 1 lag
Purple pepper en en mørk lilla som har mye blått i seg! Måtte tone ned dette bildet ganske mye, ellers hadde lakken sett helt blå ut! Litt spennende lakk, for denne dekker på ett lag, tørker mørkere enn den er i flasken OG har tørker litt som en semi matt lakk. Den tørker ikke helt matt, men den har en veldig kul finish. Litt som lær kanskje?

lindajohansen-052
Sargasso sea – 2 lag
Her kommer den andre favoritten min, Sargasso sea! Jeg tror jeg aldri kommer til å få nok av grønne lakker.. Denne er helt nydelig! En veldig typisk grønnfarge for høsten. Denne minner meg litt om OPI lakken Bertine Zetlitz brukte på TV programmet «hver gang vi møtes». Denne fargen minner meg også litt om de grønne lærbuksene de har hatt på Cubus tror jeg det var! Haha! Uansett; denne er helt perfekt for meg. Nydelig!

lindajohansen-053
Shaded spruce – 2 lag
Den siste lakken er shaded spruce som en en dyyp dyp petrol blå farge. Denne tørker også mørkere på neglene enn den er i flasken. En herlig mørk og dyp lakk som har en jelly lignende konsistens. Den legger seg veldig smooth på neglene! Se hvor glansfull den tørker! Imponert 😀

lindajohansen-014
Honeysuckle oil
Til slutt har vi en neglebåndsolje som også kommer med disse høstlakkene. Jeg er en av de som ikke er særlig glad i oljer og slikt, så jeg er kanskje ikke den rette å spør «liker du denne?» for svaret er jo allerede nei, jeg kan ikke fordra oljer. Men jeg har jo selvfølgelig notert meg litt gode og dårlige sider med denne!
Det jeg liker med denne er at den er ikke klissete i det hele tatt! Jeg har prøvd noen som har vært enda tykkere i konsistensen, og de har gjerne vært veldig seige og klissete. Denne glir fint på, og føles veldig lett ut. Lukten er noe annet jeg liker! Jeg aner ikke hvordan jeg skal forklare; men den lukter ganske søtt. Lukten er ganske mild, så den er ikke så påtrengdene som kanskje noen ikke liker så godt. Det at oljen har en børste liker jeg også veldig godt. Da kan jeg være heldig å komme unna med å ikke måtte massere den inn så resten av fingrene mine blir oljete. Syns det også er veldig søtt med den svake rosa fargen, og at den er i samme flaske som lakkene!
Noe jeg ikke liker med oljen er at jeg kan ikke jobbe på pc’en etter jeg har påfør den, siden da blir tastaturet og datamusa helt oljete og ekkel.. Dette er en av hovedgrunnene til at jeg ikke liker olje; for jeg må være nødt til å kunne skrive på et tastatur og bruke datamusa uten at det lager merker og slikt etter bruk. Dette er jo generellt for oljer; så det er ikke en spessiell negativ egenskap med akkurat denne oljen.

Jeg er veldig fornøyd med disse lakkene, og syns Linda har vært veldig flink med fargeutvalget, som jeg vet flere av dere var med å bestemme på nettsidene!

# Hvilke lakker likte du best?

Lakkene kan du kjøpe HER 1. September for 139kr 😀

10 Comments

 1. Marthe cecilie

  ÅÅååå 🙂 Har ingen Linda Johansen enda… men en vakker dag:) Syns de er altfor dyre desverre.. så jeg får meg ikke til å kjøpe rettt og slett.. Likte spesielt godt Pumpkin Pie og Strawberry Puff 🙂

  Gratulerer med nye lakker Ida 🙂

  Reply
 2. Anne Lise

  Oh, ELSKER Strawberry Puff og Sargasso Sea! Disse må definitivt bli mine en vakker dag, bare synd jeg er blakkere enn blakkest for øyeblikket.. ;/

  Reply
 3. Friggis

  Oh, falt for strawberry puff <3 den grønne OPI lakken Bertine brukte i HGVM heter foresten "jade is The new black". ELSKER den fargen =D

  Reply
 4. OMG, strawberry puff! MÅ.HA.
  Og så må jeg innrømme at jeg har littigrann lyst til å prøve den pumpkin pie også, selvom jeg synes orange er en ganske «skummel» farge, ble ikke pent sist gang jeg prøvde meg, for å si det sånn!

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *