Isadora – Silk road (Swatch)

Er det ett neglelakkmerke jeg alltid tenker meg nøye om før jeg kjøper fra, er det Isadora. Jeg har aldri vært særlig begeistert for de små flaskene og prisen. Første gangen jeg ikke har tenkt noe særlig over et Isadora kjøp var nå som den nye kolleksjonen er å få tak på. Jeg trengte bare å se på innholdet i flasken i ca 3 sekunder før jeg gikk å betalte for den. Nå skal det jo sies at H&M hadde satt alle Isadora lakkene ned i pris til 69kr..

Hvertfall, lakken jeg fikk med meg var silk road fra den nye kolleksjonen Jewels of the orient. En nydelig mørk blå med glassflecks i både blått, rosa, grønt og gult. Swatchene er absolutt ikke like pene som lakken er i virkeligheten. MEN. Det er ikke alt som er så perfekt med denne som jeg håpet på. Jeg trengte 3 lag. Mhm, 3 lag. Den er super sheer på første laget, og dekker såvidt på andre laget. Blærh. Man skulle nesten kunne forvente SUPER dekkevne og kvalitet på så små lakker som koster en liten “formue”. Men neida. Det er derfor jeg nesten aldri kjøper Isadora lakkene, for man vet aldri hva slags kvalitet man kan forvente av dem. Det er det som er så greit med neglelakkblogger; da kan man få et lite hint om hvordan lakkene er! Så, dere er herved advart.
Her er hvertfall 2 swatches av lakken pluss et flaskebilde!
saranclinghmtl-040
3 lag

saranclinghmtl-045

saranclinghmtl-051

# Hva syns du om denne lakken?
# Hva syns du om Isadora lakkene?

11 Comments

 1. Jeg synes ikke de er så dyre, jeg. Og veldig ofte er de på tilbud. 🙂

  Veldig fornøyd med IsaDora sine lakker og 3 lag kan jeg leve med, det er på det fjerde jeg begynner å surne. 😆

  Nydelig lakk!

  Reply
 2. Just när det gäller det här lacket så gör det inget att det är just IsaDora som gjort det. Det är hemsk borste, hemskt liten flaska och dyrt, men lacket är verkligen hur snyggt som helst.

  Det är lite roligt att alla IsaDora jag har som är lite äldre och kommer i större flaskor (kostade samma) och har bättre penslar faktiskt täcker och sitter bättre än vad de gör nu för tiden.

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Jeg klarte ikke å legge den på 2 lag, siden jeg bruker så tynne lag. Fikk frem neglelinjen, noe jeg ikke er særlig glad i.. Men ja, den er jo kjempe fin fordet! 😀

   Reply
 3. Kathrine

  Synes Isadora har veldig bra neglelakker til prisen. De er ikke de billigste, men jeg synes absolutt de er billig i forhold til kvaliteten.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *