H&M – Notoriously Beautiful (swatch)

Jeg har egentlig vist dere denne før for leeenge lenge siden, men jeg reswatchet den før jeg tok Max factor – Fantasy fire over! For meg er dette er litt gjemt skjønnhet, for fargen er så skarp og klar, men samtidig veldig mystisk av seg. Det aller beste ved denne lakken er at den tørker super shiny, og man trenger egentlig ikke bruke en overlakk for å få den enda mer glansfull. Åhh, se så fin den er da! En god blanding av lilla og blått i denne lakken!
henneogmauritz-004
2 lag

For dere som eier Max Factor – Fantasy fire, er dette en perfekt baselakk for den! 🙂
Nesten helt samme lilla/blå farge som basen har. Supert!

# Hva syns du om denne lakken?

4 Comments

  1. Jeg skjønner ikke hvordan du får kantene så latterlig fine langs neglen! Prøver bestandig mitt aller beste for å unngå å treffe huden rundt neglene, men det er absolutt ikke lett.

    Herrefred, jeg har lett sånn etter Fantasy Fire i butikker at jeg har ikke ord! Takk for tips til baselakk forresten, tror jeg må på eBay en tur snart 😉 Vis gjerne fram kombinasjonen hvis du ikke har lagt den ut før 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *