Max Factor – Fantasy Fire (swatch)

I dag har jeg en godsak til dere som jeg har fått av Stine Marie (joyful-nails.com)!
Dette er den omtalte unicorn pee, Fantasy Fire!

Vet ikke helt hvor jeg skal starte jeg? Denne er så fin!
Dette er en duochrome shimmerlakk i en lillatone som både er mørk og lys. Haha, dette blir vanskeligere enn jeg trodde..
Lakken endrer farge etter hvordan du holder neglene i lyset, og det er det som gjør denne så fantastisk!

Lakken er for tynn for å legge for seg selv, så med en lakk i samme fargetone vil du både spare på denne skjønnheten, og også gi den et finere resultat uten visible nail line (VNL).
Her har jeg lagt 2 lag over H&M sin Notoriously Beautiful som er de perfekte underbuksene (som Imperia liker å si!) til denne lakken!
henneogmauritz-016
2 lag over H&M – Notoriously beautiful

Jeg prøvde å få noen gode bilder av hvordan den ser ut i lyset når man endrer litt vinkel på neglene, men det var ikke så lett!
Her er det beste jeg fikk til!
henneogmauritz-024

Denne lakken får man bare tak på i England, så vidt jeg vet desverre.

# Hva syns dere om denne lakken?

 

Jeg vil også si hei til alle dere som leste artikkelen på klikk.no, kjendis.no og kvinneguiden.no om artikkelen jeg har vært med på!
Utrolig gøy å få både navnet sitt og blogglinken sin postet på så store norske sider.
Artikkelen handler om hvordan du kan få neglelakken til å holde lengre, og der har jeg gitt noen gode tips!
Les artikkelen ved å klikke HER!

Velkommen skal dere være! 🙂 <3

11 Comments

 1. Insouciant

  Jeg anbefaler å teste den alene også. Jeg prøvde bare for å ha gjort det, og selv om det ikke ser slik ut i starten tok det bare 4 raske strøk før den var heldekkende (og jeg ser nå etterpå at Scrangie bare har brukt 3). Dybden og «gløden innenfra»-følelsen er fantastisk over andre også, men helt vanvittig alene :-D. Og så er basefargen ganske lyselilla i direkte sollys, slik at det nesten blir to forskjellige på dag/kveld nå på sommeren.

  Reply
 2. Må innrømme at jeg også klikket meg hit via artikkelen, men mener å ha vært innom før. 😀 Denne lakken er så utrolig fin, har sett litt etter den på eBay og synes ikke prisen var noe ille, men har ingen lakk jeg kan bruke under.. Det nærmeste jeg kommer blå er vel On The Beach av Deborah Lippmann :p

  Reply
 3. Mener du Big Lita? Den modellen synes jeg var grusom, har jo hatt to par Lita’s selv så jeg liker jo originalen.. Hellbounds derimot, de er fantastiske. Så utrolig enkel design men likevel gjennomført og stilig, liker spesielt at man kan skifte lisser uten noen problemer. (ps go get them!)

  Reply
 4. Oh wow! Fantastisk farve!! Kan godt lide formen på dine negle. Er ikke så glad for fuldstændig firkantede eller helt igennem runde – dine er mere en blanding. Me likey 🙂

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *