Vurdering: Essie – Help me grow basecoat

Jeg spurte inne på Facebook siden min om det var noen som ville lese en vurdering av favoritt underlakken min, og det var det flere av dere som ville!
Denne underlakken har jeg brukt i flere månder nå, og snart er den tom. Jeg har blitt så glad i det at jeg tror jeg må kjøpe meg en ny!
Underlakken jeg snakker om er Essie sin «Help me grow».

Bak på pakken står det:

«Why wait for longer nails? Even healthy, normal nails need support to grow to their full potential. My formula is enriched with argan oil, a mix of vitamins and algae extract to condition and nourish. Performance evaluated in clinical testing:
– Allows nails to grow to full potential.
– 44% stronger feeling nail in 5 days.»

Det er ofte man leser sånt, og tenker; ha, dette er totalt BULL! Men i mitt tilfelle er dette den perfekte underlakken. Etter å ha brukt den sammenhengende i 2 uker under hver manikyr jeg har hatt, har neglene mine blitt utrolig harde og tykke (er nesten vanskelig å bøye dem), og neglene mine har blitt lange og fine uten at de har knekt en gang!
Jeg har slitt med negler som har vært så skjøre at de bare har knekt av når jeg endelig har fått litt lange negler, men det er ikke snakk om det nå lenger!
Jeg jobber på et vaskeri der jeg ofte håndterer våte klær, og må ofte dra klær ut av maskinene. De første ukene jeg jobbet der brukte jeg ikke Help me grow, og merket at neglene ofte knakk og var i dårlig stand. Nå, de to siste ukene med help me grow, har de ikke knukket en gang, og de er supersterke. En solid vinner for mine negler!

Denne underlakken kan brukes alene, eller under en farget lakk; effekten er den samme.
Lakken tørker veldig fort, men har opplevd at når den begynner å bli tom blir den gjerne litt seig og tørker litt saktere.

Lakken inneholder 13,5ml, og koster 139kr på H&M, Cubus og Vita.
Syns det er litt dyrt, så jeg vil anbefale å kjøpe den over nett.

oriflamestripes-013
*Neglene mine første gang jeg prøvde underlakken

# Har du prøvd Help me grow? Hva syns du om den?
# Hvilken er din favoritt underlakk?

10 Comments

 1. Kanskje det finnes håp for mine negler å da.. Har prøvd så mye rart som skal være awesome for neglene så de blir sterkere og bedre osv..
  Siste innkjøpet mitt for den typen jobb er IsaDora sin Second Nail.. Men vet ikke helt hva jeg syns om den 😛

  Men kan jo høres ut som Essie gjør en bra jobb 🙂 Må vel prøve å få tak i den tenker jeg.. Hehe ^^

  Reply
 2. Kristine

  Jeg har aldri prøvd Essie sin base coat. Men den jeg sverger til er Sally Hansen’s Nailgrowth Miracle. Den påstår at neglene skal vokse fortere, og det har jeg ikke merka mye til. Men hadde ikke store forventninger til at den skulle gjøre det heller. Men neglene har blitt harde og knekker så å si aldri. 🙂

  Reply
 3. Den var vanskelig å finne i byen da jeg var å tittet på priser.. Så når jeg endelig kom over en butikk som hadde den å de hadde EN igjen, så kunne jeg ikke dy meg å måtte kjøpe den 😛 Betalte 139 for den.. Så håper virkelig den hjelper mine negler nå <3

  Reply
 4. Caroline

  Fant en som hetet Help me grow, håper det er den samme som du anbefaler 🙂
  Den var jo veldig fin på, så skinnende og glatt! Håper bare den fungerer :p

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *