Spoiled – Pumping gas (swatch)

Håhå! Jeg slår til med et innlegg i dag også. Jøsses. Nå ble dere vel overrasket?

Både i går og i dag har jeg bestillt neglelakker over nett. Ææhhæ, det er så gøy med visa kort, men så farlig! Men pengene jeg bruker er lønn fra sommerjobben jeg har, så syns jeg kan unne meg noen hverfall.. Har jo vært så flink til å jobbe i hele sommer! Har jo stått opp klokka kvart på seks hver morgen.. Urk.
I går kjøpte jeg blant annet Depend holo, Cathrine Arley og noen til fra www.beautycosmetic.biz. Holo lakkene fra Depend koster bare ca. 24kr der, istedenfor 50kr som de gjør her i Norge! Fantastisk! Shipping var på €10, som er ca. 75kr.
Nå nettopp kjøpte jeg billig lakker som man får tak på i USA og UK. De kjøpte jeg fra www.blushcosmetics.com, der de har lakker som kommer helt ned i 5kr! Shippingen er heller ikke dyr, og den ligger rundt 25kr.
Er så spent på å få dem i posten, ihii!
Om dere har noen andre gode tips på billige nettsider der jeg kan kjøpe neglelakk, skulle jeg gjerne tatt en kikk 🙂

I dag skal jeg vise dere en av lakkene som kommer fra USA som jeg fikk for en stund tilbake. Dette er en lys brun lakk som kan minne litt om Chanel lakken.
Denne legger seg fint på 2 lag, men børsten er elendig. Bare les HER.
Fin farge på lakken, men jeg bruker veldig sjeldent brune lakker.
spoiledhm-008
2 lag

spoiledhm-002

# Hvor handler du neglelakk over nett?
# Hva syns du om lakken?

4 Comments

  1. Bestilte hos beautycosmetic for ikke lenge siden selv (for andre gang), men denne gangen var den ene lakken helt knust og alt innholdet hadde rent ut 🙁 De andre var heldigvis like hele da! Denne pakken var blitt åpnet i tollen, så regner nesten med at det var de som klarte å dra av bobleplasten.. for nettbutikken pakker lakkene godt inn! Gled deg til flere lakker. Tror jeg skal bestille Depend sine hololakker også 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *