Spoiled – Good karma (swatch)

Det er sommer! Nesten hvertfall.. Veldig greit å kunne kjøre scooter uten å måtte kle seg med boblejakke og regnbukse for å ikke fryse.
Men det er ikke særlig greit å svette i hjel om natta, herregud..
Er det lov til å allerede klage på varmen? 🙁

Det nærmer seg snart skoleslutt, og det merker jeg veldig godt. Vi har innspurt her på skolen med prosjekter og eksamener. Jeg er kjempe sliten og lei av skolen, og kan virkelig ikke glede meg nok til å endelig bli ferdig med andre året.
Det er derfor jeg ikke har oppdatert her så hyppig som jeg har gjort før. Jeg er rett og slett sliten og trøtt, og har mer skolearbeid enn noen gang. Håper dere kan tilgi meg, hvertfall litt? 🙂

Her er en swatch noen av dere hadde veldig lyst til å se, så her er den!
Dette er en av lakkene jeg fikk som kommer fra New York.
Good Karma er en nydelig sjøgrønn/turkis lakk som dekker på to lag. (Et forresten litt usikker på om lakken faktisk heter Good Karma, siden lappen under hadde falt av, men jeg gjorde litt googling, og etter å ha sett swatches var det Good Karma som lignet mest.)
Lakken hadde en veldig god konsistens, bortsett fra at børsten var ubrukelig; men det kan du lese mer om lengre ned.
Denne tørker supershiny og den har så fin glans!

maxfactorhmopi-020
2 lag

Med blitz ser lakken litt mer grønn ut enn i vanlig lampelys.
Lakken kan minne litt om H&M – Lady luck, men H&M sin er mye grønnere og har en litt mer duochromet effekt.
maxfactorhmopi-025

Så over til børsten..
Man kan veldig fort se at dette er et billigmerke, for bare se på børsten.. Urgh, hvem i alle dager syns det var en god idé å lage en super bred, tykk og rund børste også kutte litt av enden så den blir skrå? Jeg trodde først det var en produksjonsfeil med den skrå enden, men børsten er helt lik de andre jeg har..

Ikke nok med det, men børstehårene er altfor stive, så man kan nesten ikke unngå en dårlig påføring. Lakken legger seg stripete, og det er umulig å få den jevn på første lag. Jeg er glad jeg har en del erfaring med påføring av lakk, for om jeg ikke hadde hatt det ville neglebåndene mine grenet neglelakk..
Jeg fikk det beste resultatet ved å være ekstremt lett på hånden når jeg påførte lakken!
maxfactorhmopi-029
Syns det også er litt rart at de ikke hadde merket lakken med en eller annen form for klistremerke der børsten var avbildet..
Jaja, børsten var en diger fail, men jeg elsker fargen på lakken! Perfekt nå til sommeren!

# Hva syns du om lakken?

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *