Tromborg lakker (5 swatches)

I dag har jeg noen økologiske lakker dere muligens ikke har hørt om før!
Jeg har lest litt om disse lakkene, og de skal visst være ganske så gode 😀
fnugtromborg-007

Her kommer swatches! 😀

Eos
ffnuggtrom-113
3 lag
Eos er en herlig babyrosa lakk med rosa shimmer i. Shimmeret er veldig tydelig i flasken, men på neglen forsvinner det nesten helt. Lakken var litt vanskelig å jobbe med, og jeg trengte 3 lag for å få den perfekt. Dette var den eneste lakken jeg hadde problemer med å legge. Denne skal jeg bruke denne måneden, siden det er måneden for rosa sløyfe aksjonen. Dette er den perfekte lakken!

Athene
ffnuggtrom-122
2 lag
Athene er er dyp blå/grå lakk. Jeg syns denne er skikkelig fin, og passer denne bra til høsten. Trengte 2 lag, men den var lett å legge! Denne er også kjempe skinnende når den tørker! Liker!

Tellus
ffnuggtrom-117
2 lag
Tellus er en korall/rosa/rød lakk. Denne legger seg litt som en jelly, men samtidig ikke. Hmm, rart! Uansett var den kjempelett å legge, nesten som smør på neglene.

Persephone
ffnuggtrom-137-2
2 lag
Persephone er en grå shimmerlakk med mye blått shimmer. Fikk ikke med meg så mye av det blå shimmeret på bildet, men det er godt synlig på neglene. Denne la seg litt strekete på neglene, men ellers veldig lett å legge. Man ser ikke så mye til strekingen på bildet hvertfall. Kunne brukt ett lag, men har det som vane å alltid bruke 2 lag.

Thalia
ffnuggtrom-126
2 lag
Til slutt har jeg Thalia som er en mørk og dyp lilla lakk. Denne blir litt mørkere på neglene, enn den er i flasken. Denne var også lett og legge, og hadde ingen problemer. Brukte 2 lag.

 

Disse lakkene skal være ganske så fantastiske, for de inneholder ingredienser fra økoplanter, havalger og salt fra dødehavet. Lakkene inneholder også E-vitamin, omega 6 og 3. I følge Tromborg skal disse ha en pleiende effekt, noe jeg tror på siden de inneholder så mange gode ingredienser! Lakkene inneholder heller ikke phthalater, toluen, formaldehyd eller benzen. De har heller ikke tilsatt parabener.

Jeg er veldig fornøyd med Tromborg lakkene. De har en god flat børste, flaskene er søte, og de legger seg veldig enkelt på neglene. I tillegg er jeg veldig glad for at de ikke inneholder giftstoffer, og at de har tilsatt så mange gode ingredienser! Lakkene holder i ca 2-3 dager uten å chippe, men dette skal visst skyldes at de inneholder pleiende stoffer.

HER er en forhandlerliste over hvem som selger lakkene i Norge. Lakkene koster 198kr.

Produktene er sendt for vurdering.

14 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *