Kiko – 6 swatches!

Jeg må si jeg elsker det norske neglelakkmiljøet, alle er så utrolig hyggelige og snille! Jeg er så glad for alle nye vennskap jeg fått de siste årene! Om du ikke er medlem av det norske forumet for neglelakk på facebook enda, kan du gjøre det HER! 😀
En av damene fra forumet skulle en tur til Spania for litt siden, og lurte på om hun skulle kjøpe noe for meg! Jeg ble kjempe glad for at hun spurte meg, for det var faktisk noen lakker jeg kunne tenkt meg fra merket Kiko. Jeg elsker lakkene deres, og gleder meg til den dagen jeg står i en av butikkene deres!
Tusen takk Roissy, du er en engel! 😀

 
Untitled-1

 
For å se swatchene, trykk på «read more»! 🙂

 

 

kikocup-008
507 (blush) – 2 lag
Blush er en lys pudderfarget lakk som har et hint til både rosa og fersken. Jeg må innrømme hendene mine ser litt ut som sånne utstillingsdukke hender med denne på, haha! Lakken er lett å legge, litt patchy på første lag, men det jevnet seg ut på det andre laget.


 

kikocup-022
338 (light lavender) – 2 lag
Light lavender er en nydelig periwinkle lys lilla lakk som hinter mot blått. Denne er også veldig lett å legge, og jeg brukte bare 2 lag. Veldig god formula på denne!


 

kikocup-034
337 (periwinkle violet) – 2 lag
Periwinkle violet er en liten ramp.. Denne ville absolutt ikke bli fargekorrekt, men jeg prøvde så godt jeg kunne! Lakken er noen hakk mørkere i tonen enn light lavender. Den er en god blanding mellom lilla og blå. Lakken er ikke fullt så sterk som på bildet, den er bittelitt mer dus! Denne lakken er faktisk mer fargekorrekt i flasken på bildet, enn på neglene. Buuh! Den har hvertfall også en veldig god formula, og har en liten blanding av creme og jelly i konsistensen. Men den dekker som en creme, så jeg har kun brukt 2 lag!


 

kikocup-040
532 (pearly amazon green) – 2 lag
Pearly amazon green er en nydelig grønn shimmerlakk med masse gull shimmer i. Basen er turkis, shimmeret er grønt og gull! Lakken dekker veldig godt, og trenger bare 2 lag.


 

kikocup-058
648 (pineapple) – 2 lag
Pineapple er en av cupcake lakkene til Kiko som jeg har dødd etter å få tak på! De har sett så kule ut, og jeg ble ikke skuffet når jeg fikk prøvd dem ut selv! Jeg ønsket meg egentlig flere av dem, men siden kolleksjonen begynner å bli litt gammel, hadde de kun 2 igjen av de jeg ville ha. Bedre enn ingenting! Lakken har en pastellgul base, og inneholder brune og orasnje partikler. Jeg har ikke helt klart å finne ut hva slags partikler det er, for det er ikke noen form for glitter. Lakken tørker som en teksturlakk, og dekker på 2 lag.


 

kikocup-075
656 (pistachio) – 2 lag
Pistachio er også en av cupcake lakkene, og dette er en pastellgrønn/lime lakk med turkise, orasnje og brune partikler. Denne er også veldig lett å legge, og dekker på 2 lag.


 

Hvis du noen gang er i nærheten av en Kiko butikk, burde du definitivt ta turen. De har kjempemange lakker å velge mellom, og alle lakkene jeg har prøvd derfra er lette å legge, og har alltid en veldig god formula! Lakkene koster heller nesten ingenting, så de er så verdt det! De vanlige lakkene koster 15 (!!!) kr, og cupcakelakkene kostet 24 kr! 😀

# Hvilke av lakkene likte du best?

 

I morgen trekker jeg en vinner av hele TL Design elegant nights kolleksjonen! Om du ikke har deltatt i giveawayen min enda, kan du fortsatt gjøre det HER! Lykke til alle sammen! 😀

4 Comments

  1. Roissy

    Herregud alle er nydelige. Bra jeg kjøpte 2 av de du kjøpte 🙂 og bare hyggelig å hjelpe hverandre. Jeg er veldig takknemlig for all hjelpen jeg har fått av deg/dere på forumet ????

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *