Ny facebook side for Nail it!

Som noen av dere allerede vet, har jeg laget en ny facebookside til bloggen min. Den gamle facebooksiden min hadde navnet «nailit.blogg.no» som er den gamle nettsiden min. Jeg kunne ikke endre navnet på facebook siden, fordi den hadde over 100 likes. Så jeg tok endelig skrittet for å lage en ny side, siden jeg alltid har syns det så rart ut å ha den gamle nettadressen som navn på facebook siden. Så det er ordnet opp i nå!

Derfor ber jeg alle sammen like den nye siden, så dere får opp de nyeste blogginnleggene mine i feeden din! Om du liker siden, har du allerede en mulighet for å være med i giveawayen min for å vinne de 8 nye TL Design lakkene! 😀

Klikk på bildet for å komme til facebooksiden!

(Ellers ligger det også et ikon til facebook i sidemenyen du kan trykke på!)
307934_425913054135781_111335644_n

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *