Linda Johansen – The little black dress kolleksjon! (5 swatches)

I dag skal dere få se de nye vinterlakkene til Linda Johansen! Det har vært veldig dårlig med sollys her i det siste, men i går tittet solen frem, og da måtte jeg slenge meg rundt for å ta noen bilder!
oriflamecglj-077
Trykk på “continue reading” for å se swatchene! 😀

lindajohansen 026
Cafe Cubano – 2 lag
Den første lakken jeg skal vise dere er Cafe Cubano som er en lys beige lakk, som har litt rosa i seg. Veldig rolig og “snill” lakk! Denne kunne jeg fint brukt ett lag med, men på bildet bruker jeg to. Gammel vane er vondt å vende Lakken er veldig lett å legge på neglene!

lindajohansen 030
Mauve blush – 2 lag
Den andre er Mauve blush, som er en dus lilla lakk som har litt brunt i seg. Denne er også rolig og fin! Denne tørker litt mørkere på neglen enn hva den er i flasken.

lindajohansen 044
Atlantic tulip – 2 lag
Atlantic tulip er en super sexy og vampy lakk! Denne ser nesten sort ut på neglene, men i det rette lys kan man se den mystiske lilla/røde tonen i lakken. Denne kunne jeg også fint brukt ett lag på, om jeg hadde lagt den litt tykkere.

lindajohansen 054
Imperial – 2 lag
Imperial er en mørk lilla lakk med et utrolig fint lilla/blått shimmer i seg! Litt vanskelig å se shimmeret på neglene, men det er absolutt der! Shimmeret gir lakken en veldig fin glød!

lindajohansen 063
Brookside moss – 2 lag
Selvfølgelig har jeg spart det beste til slutt, nemmelig Brookside moss. Dette har blitt min store favoritt fra denne kolleksjonen, for den er jo bare så fin! Denne lakken har en grønn base, med masse flott grønt og gull shimmer i seg. OMG. Ja, jeg er forelsket!

# Hvilken lakk likte du best?

Lakkene kan kjøpes HER, og koster 139kr pr. stk.

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *