Bourjois magic nailpolish remover!

Jeg fikk litt kjeft i går fra noen lesere som mener jeg poster aaaltfor mange swatches, og at jeg burde skrive mer om produkter jeg bruker til vanlig og negledesign. Det har seg sånn at jeg svært sjeldent får tid til å pusle så mye med neglene mine som jeg gjorde “før i tiden”. Jeg har faktisk noen produkt omtaler i utkast, men har bare ikke fått skrevet dem ferdig helt enda. Ting tar tid! Her er hvertfall ett av innleggene, en neglelakkfjerner jeg kjøpte i Frankrike

Dette er da Bourjois sin neglelakkfjerner med svamp. Jeg har prøvd Depend sin svampfjerner før, og syns den virket helt ok. Jeg hadde lyst til å prøve denne siden jeg hadde hørt mye bra om den før jeg dro til Frankrike!
bornpurrdy-048
Lakkfjerneren er puttet oppi en boks der de har puttet oppi en sort svamp der du skal putte en og en finger oppi. Jeg syns det var veldig lett å fjerne lakken, men jeg anbefaler å KUN fjerne cremé lakker med denne. Svampene i sånne “svampfjernere” blir fort ødelagt om man fjerne glitter og shimmer. Litt irriterende når svampen begynner å bli ødelagt, for da får du med sorte svampbiter på fingrene! Dette gjelder jo ikke bare for denne spessielt, men det er et tips til alle slike fjernere med svamp i.

En annen ting som irriterer meg litt er at når du har fjernet lakken, blir det liggende et litt oljete lag på neglene. Dette er ikke bra om du skal få en lakk til å sitte godt! Jeg pleier å ta en lakkfjerner med aceton og sveiper over så oljen blir borte. Denne er ideell om du ikke skal bruke lakk etter du har fjernet lakken, for da hjelper oljen med å fukte negler og neglebånd. Så jeg vet ikke heelt om jeg liker det så godt, at jeg må bruke to lakkfjernere for å “fjerne” alt.

Det var veldig lett å fjerne lakken, det var bare å vri fingeren rundt et par ganger også var lakken borte! Det tar litt lengre tid å fjerne glitter og shimmer lakker, men det anbefaler jeg jo ikke å gjøre uansett.
bornpurrdy-050
Jeg har skrevet litt pluss og minus med denne, og det havnet en mer minus.. Jeg tror ikke jeg hadde kjøpt denne en gang til, da hadde det isåfall hvert på grunn av lukten den etterlater seg!

Pluss:

+ Fjerner lakk fort (men litt mer enn 1 sekund)
+ Lukter utrolig godt etter lakken er fjernet! (Vanilje og “red fruit”)

Minus:

– Etterlater olje på neglene
– Skumgummien blir fort ødelagt om man fjerner shimmer og glitterlakker med den
– Vondt for å putte de korteste fingrene oppi (ringefinger og lillefinger)

Kan kjøpes HER for ca. 52kr.

# Har du prøvd slike svampfjernere før?

One Comment

  1. linalinux

    haha, typiskt, när jag skriver ett meningsfullt inlägg för ovanlighets skull så försvinner det 😀
    jag gillar alla swatches, det gör mig jättesugen på att köpa lack och det är roligt 😀
    Jag skrev nåt om att du ju ska blogga om det du vill, det är din blogg och den är superbra som den är, och att det finns hela bloggar som är dedikerade till nailart om man hellre vill se det 😉

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *