Nails Inc – Blossom kolleksjon

I går viste jeg den nye kolleksjonen «the new white» fra Nails Inc, og i dag skal jeg vise den andre nye kolleksjonen som heter «blossom»! Disse lakkene er perfekte toppere for «the new white» kolleksjonen, så derfor har jeg brukt begge kolleksjonene om hverandre! Jeg digger! 😀
Dette er noen nydelige glitterlakker i forskjellige farger og størrelser som gir en veldig sommerslig følelse! Det ser nesten ut som kakepynt på neglene!

 
Nailsinc5

 
For å se alle swatchene, trykk på «read more» 🙂

Disse glitterlakkene dekker veldig dårlig alene, så det er nærmest umulig å bygge de opp til å være en fulldekkende lakk. Så disse er definitivt toppere! Alt glitteret i alle lakkene er matt, og ikke shiny som normalt glitter pleier å være 🙂

blossomnewwhite-010
Bloomsbury way – 1 lag over white horse street
Denne første lakken består av store lyserosa og lyseblå hex glitter, med et mindre hvitt hex glitter, og hvite shreds (et oppklippet glitter som opptrer i forskjellige størrelser og fasonger). Denne tror jeg også kunne vært kjempefin over swan street!


 

blossomnewwhite-032
Columbia road – 1 lag over lily road
Denne lakken består av store hvite, lys lavendelrosa og sterke rosa hex glitter, med et mindre hvitt hex glitter, og hvite shreds. Hvor søt er ikke denne lakken?!


 

blossomnewwhite-058
Covent gardens mews – 1 lag over swan street
Denne lakken består av store lys lime, lys rosa og hvite hex glittere, med et mindre limegrønt og hvitt hex glitter, og hvite shreds. Denne inneholdt litt mindre glitter i seg enn de 3 andre lakkene, så her måtte jeg være litt flinkere til å plassere glitteret. Dette må nok være min favoritt, siden den er såpass nedtonet og søt!


 

blossomnewwhite-038
Cherry garden street – 1 lag over white hall
Til slutt er det denne lakken som består av store lys gule, lys fersken og sterke rosa hex glitter, med et mindre hvitt hex glitter, og hvite shreds. Det gule glitteret i denne lakken er sååå fint!


Disse lakkene er supersøte og veldig sommerslige! Jeg syns også det er veldig gjennomført av Nails Inc å bruke samme type glitter i alle lakkene, men i forskjellige farger. Og fargesammensettingene i disse lakkene er kjempefine! Jeg er så glad jeg har disse lakkene i samlingen min nå! 😀

# Hvilken av lakkene er din favoritt?

Lakkene får du kjøpt hos Vita og Vita exclusive, og på vita.no for 179kr pr. stk i løpet av uken!

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *