Zoya – Naturel satins kolleksjon

I dag har jeg den ganske så nye satin kolleksjonen fra Zoya! Jeg har ikke alle lakkene, jeg mangler 2 av dem, men her får dere hvertfall sett de mest populære lakkene fra kolleksjonen! 😀 Disse lakkene tørker med en semi matt finish, de er så fine! Jeg har fått flere komplimenter på lakkene når jeg har brukt dem som full manikyr, det virker som folk liker slike nedtonede jordtoner!

 
zoya

 
Klikk på «read more» for å se swatchene!

Disse lakkene har en ting for å endre seg litt i ulikt lys, noe jeg har vist med å ta et ekstra bilde av hver lakk. På disse bildene har jeg også lagt matt overlakk på to av neglene, så du ser hvordan den semi matte finishen på lakkene har i forhold til om de skulle vært helt matte.

satin-008
Leah – 2 lag
Leah er en grålig nude som er superenkel å legge! Denne glir på som smør, og dekker perfekt på 2 lag. Denne er kjempefin om du ønsker noe nøytralt og fint på neglene!

satin-020
Original – med matt overlakk – original – med matt overlakk


 

satin-033
Tove – 2 lag
Tove er en grålig blå lakk som også er super enkel å legge. Dette er nesten en onecoater, men dekker finest på 2 lag. Dette er en av de som bytter veldig på fargeopplevelsen når du ser den i forskjellig lys, se hvor mye mer blå den er på dette bildet!

satin-036
Original – med matt overlakk – original – med matt overlakk


 

satin-042
Sage – 2 lag
Sage er en dus grønnfarget lakk som dekker veldig fint på 2 lag! Dette er en av favorittene mine, og denne har jeg fått flere komplimenter på når jeg har gått med den! Denne bytter også litt på fargeopplevelsen når du ser den i ulikt lys. På bildet under ser den litt mer grønn ut og ikke like «mint»aktig.

satin-057
Original – med matt overlakk – original – med matt overlakk


 

satin-066
Rowan – 2 lag
Til slutt har jeg Rowan, som er en fin dus brun/grå lakk! Denne er veldig enkel å legge som alle de andre, og dekker fint på 2 lag. Denne endrer veldig på fargeopplevelsen i ulikt lys, så på bildet under er den veldig mye mer brun enn hva den er på bildet over.

satin-070
Original – med matt overlakk – original – med matt overlakk


Disse lakkene er jeg så fornøyd med! De er utrolig enkle å legge, og tørker med en utrolig fin finish! Jeg håper Zoya lager flere lakker med denne finishen! 😀 Og flaskene er jo bare dødsfine med den frostede overflaten!

Zoya selges på flere forskjellige salonger og butikker i Norge for 169 kr, og HER er den fulle utsalgslisten!

Produktene er sendt for omtale.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *