OPI – Spotted (swatch)

I dag skal dere få se en SKIKKELIG godbit! Åhh, jeg er skikkelig heldig som fikk tak på denne via en annen neglelakk freak 😀 Hihi!
Opi – Spotted er en limited edition effektlakk som jeg tror bare ble solgt i Frankrike eller på Sephora? Jeg tror den hvertfall i begynnelsen bare ble solgt i Frankrike, også begynte noen flere å selge den. Denne ble hvertfall kjøpt på Sephora i Polen! 😀

Dette er en sort lakk man skal legge over en helt tørr basefarge. Når man skal legge denne over en annen lakk må du legge et VELDIG VELDIG tynt lag over. Jeg ble sittende å tørke av børsten til kanten nesten 10 ganger for at det skulle funke skikkelig. Første gangen jeg testet denne brukte jeg altfor mye på børsten, og da kom det nesten ingen flekker frem på neglen. Det går an å få litt større flekker, men da må man bruke litt mer på børsten.
Når man jobber med spotted, kan den minne litt om olje eller vann.. Veldig rar konsistens på denne!
Denne er også veldig rask til å lage mønsteret, så du må ikke la den tørke, så jobb fort! Når den tørker er overflaten litt gummi-aktig, og dagen etter kunne jeg skrape den effektlakken av, så denne må man nesten bruke en overlakk over så resultatet varer lengre!
Jeg har hørt folk har slitt med å få denne av huden om man har vært litt uheldig å få den der, men jeg var så heldig at jeg i det hele tatt slapp å teste det. Så.. Jeg vet ikke!

Noe jeg syns var veldig greit er at denne kommer til å vare i eeeeevigheter! Etter å ha tørket av børsten så mye som jeg gjorde, trodde jeg at det jeg hadde på børsten bare kom til å holde til en negl, men! Det holdt til alle 5 neglene! Hææ?! Hvordan er det mulig?! Fantastisk spør du meg!

Jeg har hvertfall 2 swatches av den, og her er de!
floamspa-135
1 lag over Rimmel – Camouflage

floamspa-151
1 lag over Catrice – Heavy Metallilac

På bildet under prøvde jeg å vise hvor lite man faktisk må ha på børsten for at det skal funke, men det er kanskje ikke så lett å se. Man burde hvertfall ha så lite på børsten at den ikke renner noe ned fra kantene på flasken når du tørker børsten. Ja, det er VELDIG lite som skal til!
floamspa-157

# Hva syns du om denne effektlakken?
# Er du så heldig å ha fått tak på den?

9 Comments

 1. Jag fick Black Spotted av en snäll bekant, men jag är inte riktigt lika begeistrad som du, tyvärr! Det ser i alla fall finare ut på dig än vad det gjorde på mig när jag hade det ovanpå Alpine Snow, och så är det ju alltid en bonus att det är så fruktansvärt lite lack som går åt när lägger på det. 😀

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Jeg har faktisk ikke funnet noen enda desverre :/ Jeg fant help me grow på tilbud på Rygge flyplassen der de kostet 99, men har ikke sett de på tilbud/billigere noen andre steder :/

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *