Ozotic – Mr. Big (black)

Neste måned åpner Norway Nails, som er en nettbutikk med masse fine lakker og tilbehør! Hun som står bak importerer lakker som ikke er så lett for oss her i norden å få tak på, og endelig slipper vi å tenke på 200kr grensen! Jeg kommer til å vise dere noen av lakkene hun kommer til å ha på siden sin, siden hun valgte ut blant annet meg til å hjelpe til med swatches! Wii!

Tenker vi begynner med en helt basic sort lakk, som faktisk inneholder litt shimmer. Jepp, den gjør faktisk det, men det blir omtrent usynelig på neglene. Jeg tror faktisk jeg klarte å fange litt av det blå/lilla shimmeret på ringefingeren. Trykk på bildet og se om du kan se det! 🙂
Jeg har mer eller mindre forelsket meg i denne creme lakken. Den er utrolig lett og legge, og man får myke linjer med lakken ved neglebåndet. Jeg brukte 2 lag på bildet, men om du legger denne litt tykt kan den faktisk dekke på ett lag. Supert!

En annen ting jeg ble nesten ble helt satt ut av er at denne lakken inneholder 30ml (!!!!) med sort lakk! WHAT! 30ml er faktisk ganske mye! Denne kommer også ut i hvit og blank lakk som også inneholder 30ml. Disse varer lenge! Det er et must å ha en god sort creme i samlingen sin 🙂

IMG_7963
2 lag

Jeg tok et par bilder til Instagram kontoen min av denne lakken, kanskje dere får et bedre inntrykk av hvor stor flasken er? 🙂
big

big

For dere som ikke følger meg på Instagram enda, kaller jeg meg «idamalene» der inne 🙂

# Hvilken sort creme bruker du?

9 Comments

 1. Eva

  Hvor er den lækker… og stor! Det er jo helt vildt med så meget lak. Så behøver man ikke en ny lige foreløbig 😀
  Jeg bruger Wet n wilds sorte Jeg har lige fået den, og den er sådan set meget god. Den er bare grim, flasken altså ;D

  Reply
 2. Så greit å ha ein stooooor flaske svart lakk, det blir det jo alltid brukt mykje av. Veit du kva han skal koste?
  Min favoritt av svarte kremlakkar er A England – Camelot, han er fantastisk svart og dekkar på eit lag viss ein er litt raus.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *