OPI – The man with the golden gun

Til jul pleier jeg nesten aldri å ønske meg neglelakk, spessielt ikke fra familie eller besteveninner. Enten så må det være fra mine gale neglelakkvenner, eller fra meg selv. I år fikk jeg faktisk en superfin gave fra Upcloseandpolished, men de lakkene kommer senere på bloggen.

Til jul kjøpte jeg faktisk en lakk til meg selv, siden jeg syns jeg fortjente den. Haha, det tror jeg er den mest oppbrukte unnskyldningen for at jeg kjøper lakk til meg selv..
Hvertfall, så ble det OPI sin the man with the golden gun. Ja, den derre med ekte gull i ja! Iiihk, og gjett hva det beste var? Jeg betalte ikke mer enn 120kr for den! Blivakker.no solgte denne på nettsiden sin før jul, og da fikk jeg tak på en der. Gjett om jeg ble glad for det da!

Det finnes mange lakker nå for tiden med ekte gull flak i, men jeg måtte ha OPI sin, for se på flasken da! Om ikke det er den fineste lakkflasken jeg har sett, så vet ikke jeg!

partysplatter-002
1 lag over sort

Det kan være lurt å vende litt på flasken før du begynner å lakke, for da får du flere flak på børsten. Jeg opplevde også at man får litt bobler i lakken om man legger den tykt.. Hmm!

# Hva syns du om disse lakkene med ekte gull flak i?

8 Comments

  1. Ida Malene Author

   Jepp, jeg vet Seche Vite inneholder toulene 🙂 Det er nok mer skadelig for gravide å bruke den, enn andre. Samtidig har jeg sett en del diskusjoner, og toulene og de andre giftstoffene er ikke så skadelig som folk skal ha det til. Man må isåfall være utstatt for store mengder i en lengre periode, og jeg er jo ferdig med å legge overlakken på under 3 minutter, og jeg bruker den ikke mer enn 2-3 ganger i uken.

   Reply
 1. I love this brand, we do not have any damage in France! rendering is exellent.
  to respond to your comment on my blog I wanted to tell you that I use a translation site because I’m not very good in French …
  I would like to know if you are interested to trade beauty products or other IPOs how you pay you?
  sweet day!

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *