Gradient: Sort og grønt

Idag har jeg en manikyr jeg har lenge hatt lyst til å lage! Når jeg så de nye høst lakkene til Linda Johansen, så jeg at den grønne lakken hadde vært perfekt!

Jeg la først et sort lag med TL Design – Amsterdam, også måtte jeg gradere med to lag ved å bruke DENNE teknikken. Jeg syns det ble veldig stilig!
stein2-020

Som dere kanskje legger merke til, har jeg vannmerket bildet mitt. Jeg tok meg tid til å lage et action i Photoshop som gjør det nesten automatisk for meg, så det går veldig fort å sette den på hvert bilde!
Jeg har opplevd at andre bloggere på instagram og tumblr «stjeler» bilder, og gjør de om til sine egne også setter sitt vannmerke på bildet, noe jeg ikke syns noentingen om i det hele tatt! Håper kanskje dette hjelper? Dessuten er det bedre for andre bloggere å vite hvem de skal gi credit til om de bestemmer seg for å låne bildet, eller gjøre sammen manikyr!

# Hva syns du om neglene?
# Har du opplevd at noen har «stjelt» bildet ditt?

6 Comments

  1. Ellie

    Vil heller anbefale deg å sette vannmerket rett over motivet. På den måten er det ikke en veldig enkel sak å klippe det vekk liksom 🙂 Elsker forøvrig manikyren! 😀

    Reply
  2. Roissy

    Hei, jeg fant bloggen din for noen dagen siden og ble hel forelsket i den og må innom å se hver dag. Du er kjempe flink og inspirerende for andre. Nydelig negler har du også 🙂 Gratulerer med nydelig blogg 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *