Konkurranse: Vinn hele elegant nights kolleksjonen!

Det er ikke lenge siden jeg hadde en konkurranse her på bloggen, men jeg syns det var så gøy at jeg gjerne vil gjøre det igjen! Denne gangen kan du vinne alle de nye lakkene til TL Design! De er sååå fine! 😀

konkTL 007

Om du lurer på hvordan disse ser ut på neglene, har jeg swatches av dem HER!
elegantnights

For å bli med i konkurransen, trenger du kun å like den nye facebook siden min, og TL Design sin, på Rafflecopter. Når du har gjort det, kan du øke sjansene for å vinne ved å delta på to flere muligheter!

a Rafflecopter giveaway

Vinneren blir trukket 7. September. Jeg kontakter vinneren over mail, og må da svare innen 24 timer, ellers trekker jeg en ny vinner!

OBS! Denne konkurransen kan også dere i Sverige og Danmark også delta på! Jippi!

Lykke til! 😀

30 Comments

  1. Line

    Så fint å se et norsk neglelakkmerke som markerer seg positivt i sosiale medier og på bloggarenaen! Skulle ønske de var litt mer tilgjengelig dog.

    Reply
  2. Har ønsket meg lakker fra TL Design lenge, men de er kun tilgjengelig via nett her jeg bor, så det har foreløpig ikke blitt noen. Skulle ønske de var lettere tilgjengelig! De har så mange fine farger!
    Supert med konkurranse 😀

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *