Golden Rose neglelakkfjerner

For en stund siden fikk jeg tilsendt en ny neglelakkfjerner fra Golden Rose.
Denne lille krukken har en svamp inni seg, der du bare kan dyppe fingeren oppi og vri litt rundt før lakken går av.

 Den jeg fikk tilsendt luktet pineapple, og den luktet så godt! Jeg tror jeg er den største fanen av neglelakkfjernere med lukt!
Jeg liker veldig godt at denne nesten ikke luktet neglelakkfjerner i det hele tatt, for det oste av godt ananas lukt.
Pluss: fingertuppene mine luktet lenge etter at jeg hadde brukt denne! Yay!


Sånn ser svampen ut. Her er det et lite hull der du skal stikke fingeren oppi. (Kun jeg som minnes om American Pie? Haha!)
Jeg skulle ønske svampen var litt hardere, og ikke så «squishy» som den er. Jeg tror det hadde gjordt fjerningen av lakken litt lettere.
Noe jeg ikke var så begeistret for, er at når du tar fingeren ut av krukken, følger det av og til med små svampe biter, som har løsnet fra svampen. Noen ganger havnet de på neglen min uten av jeg la merke til det, og da ble det en stor klump på neglen når jeg skulle lakke neglene. Så husk å børst av hendene og neglene før du påfører lakk, så ikke det samme skjer med deg.
Det skjer ikke så ofte i begynnelsen, men når den har blitt brukt en stund, blir den slitt.

Etter at du har brukt den en stund, blir den kule gule væsken gjort om til en brun/rød/sort farge. Men det kommer litt an på hva slags lakker du bruker.

Jeg anbefaler ikke å bruke denne krukken til glitter lakker og shimmerlakker, for når du har brukt den en stund, og prøver å fjerne en lakk kan du ende opp med glitter og shimmer på både neglene og fingrene.
Så denne funker veldig greit til creme lakker!

Den fjerner vanlige creme lakker veldig godt, men kan ikke anbefale den til glitterlakker. Det tar lang tid å fjerne dem, og du ødelegger svampen.

Jeg er veldig fornøyd med denne neglelakkfjerneren, om du ser bort fra at den kan fort bli «brukt opp», og at svampen kan fort bli ødelagt. Men den lukter så godt! Og den fjerner en vanlig creme lakk på 1-2-3.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *